دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

فلافل و سس مخصوص


فلافل و سس مخصوص

● مواد لازم
▪ نخود : ۲ پیمانه
▪ تخم مرغ : ۲ عدد
▪ سیب زمینی خام : ۱عددکوچک
▪ پیازرنده شده : ۱ عدد
▪ سیررنده شده : ۲ عدد
▪ بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
▪ ادویه جات، زردچوبه و نمک و فلفل و روغن …

مواد لازم

نخود :

۲ پیمانه

تخم مرغ :

۲ عدد

سیب زمینی خام :

۱عددکوچک

پیازرنده شده :

۱ عدد

سیررنده شده :

۲ عدد

بکینگ پودر :

۱ قاشق چایخوری

ادویه جات، زردچوبه و نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

سس فلافل

پودرانبه:

۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی:

۱ قاشق غذاخوری

سرکه :

۴/۱ پیمانه

آب به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلافل

نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تایکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.

طرزتهیه سس فلافل: رب گوجه فرنگی - پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود.