پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
ساندویچ جگر
نان سفید : ۲ عدد
جگر مرغ : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته : ۳ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
جگر را خرد میکنیم و میشوئیم، در صورتیکه جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را میگیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، بعد جگر را در روغن میریزیم و کمی سرخ میکنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل میزنیم بعد جگر را یک بار چرخ میکنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده میکنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط میکنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نانهای کوچک و آماده شده را از مایه جگر میمالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین میکنیم
میتوانیم از پاتههای جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز میتوان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم روز دختر انتخابات مجلس رئیس جمهور رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب حجاب مجلس
قتل سلامت شهرداری تهران تهران وزارت بهداشت هواشناسی پلیس آموزش و پرورش بارش باران سیل فضای مجازی شهرداری
دولت قیمت خودرو خودرو گاز قیمت دلار نمایشگاه نفت مالیات قیمت طلا مسکن ایران خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران سریال دفاع مقدس کتاب تئاتر موسیقی سینما
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه رفح حمله به رفح مصر نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی اوکراین فرانسه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور اپل سامسونگ آب گوگل ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان آسم اعتماد به نفس سنگ کلیه هندوانه کمردرد بیماران خاص بیمه سبزیجات