چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
ویفر شکلاتی
مواد لازم برای ۳۶ بیسکویت:
یک فنجان آرد
نصف فنجان پودر کاکائو
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
۳قاشق غذاخوری کره نرم
۳قاشق غذاخوری مارگارین
دو سوم فنجان شکر، بهتر است از شکر قهوه ای استفاده کنید.
نصف فنجان شکر سفید
یک قاشق مرباخوری وانیل
یک عدد سفیده تخم مرغ ۱۰ -یک چهارم قاشق مرباخوری جوش شیرین
طرز تهیه:
آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و مارگارین را هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت بالا همه مواد را هم بزنید. سفیده تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
خمیر را روی یک سطح قرار دهید و به شکل خمیر لوله ای درآورید و آن را با کاغذ روغنی و آلومینیومی بپوشانید و انتهای آن ها را بپیچید و به مدت یک ساعت و یا یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
فر را به درجه ۱۷۷ درجه تنظیم و روشن کنید و ۲ سینی حاوی کاغذ روغنی آماده کنید.
۵ -با استفاده از چاقوی تیز ویفرها را از داخل کاغذ درآورید و به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی قرار دهید و به مدت۱۰تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا این که پف کند و روی ویفرهابپزد.۶
-سپس به مدت۵دقیقه بگذارید خنک شود.
۷ -ویفرها را به مدت۱۰روزدردمای اتاق و ظرف دربسته می توان نگه داشت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست