جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ پنیر


پودینگ پنیر

● مواد لازم:
▪ پنیر: ۲۵۰ گرم
▪ خامه تازه: ۳ پیمانه
▪ شکر: ۲ پیمانه
▪ شیر: یک لیتر
▪ پودر کاسترد: ۶ قاشق مرباخوری
▪ گردو نصف پیمانه
▪ بادام: نصف پیمانه

● طرز تهیه:
پنیر را به مکعب های کوچک …

مواد لازم:

پنیر:

۲۵۰ گرم

خامه تازه:

۳ پیمانه

شکر:

۲ پیمانه

شیر:

یک لیتر

پودر کاسترد:

۶ قاشق مرباخوری

گردو نصف پیمانه

بادام:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

پنیر را به مکعب های کوچک برش بزنید.

یک فنجان شیر را در پودر کاسترد حل کنید.

بقیه شیر رابه جوش بیاورید. سپس شکر و مخلوط شیر و پودر کاسترد رابه آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.

آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مکعب های پنیر را اضافه کنید.

خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و به مواد اضافه کنید.

پودینگ را در ظرف بریزید و با مغز خرد شده تزیین کنید.

پودینگ را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس سرو کنید.