جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ پنیر
مواد لازم:
پنیر:
۲۵۰ گرم
خامه تازه:
۳ پیمانه
شکر:
۲ پیمانه
شیر:
یک لیتر
پودر کاسترد:
۶ قاشق مرباخوری
گردو نصف پیمانه
بادام:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
پنیر را به مکعب های کوچک برش بزنید.
یک فنجان شیر را در پودر کاسترد حل کنید.
بقیه شیر رابه جوش بیاورید. سپس شکر و مخلوط شیر و پودر کاسترد رابه آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مکعب های پنیر را اضافه کنید.
خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و به مواد اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف بریزید و با مغز خرد شده تزیین کنید.
پودینگ را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست