چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
با مثبت نگری , خوشبختی را تجربه كنید
ما تمام عمر به دنبال چیزی هستیم كه به ما نیروو اقتدار بخشد، تا بتوانیم بر همه چیز مسلط شویم،اما لازم نیست به دنبال آن بگردیم، ما همواره ایننیرو را در درون خود داریم. درواقع چه بدانیم وچه ندانیم، هر روز از همین نیرو برای شكل دادنسرنوشت خودمان استفاده میكنیم. این نیروهمان فكر و ذهن ماست كه میتواند منبع عظیمانگیزه و خلاقیت و یا بسیار منفی و مخرب باشد كهموفقیتهای شما را با شكست روبهرو كند ورویاهایتان را به باد دهد. این مهم است كه بهكیفیت افكار خود توجه كنید، زیرا چگونگی افكارشماست كه تعیین میكند در طول روز چهاحساسی داشته باشید، چقدر خوب كارتان راانجام دهید و چقدر خوب بخوابید. اگر خود را ازشر افكار منفی خلاص نكنید، این افكار به تدریجوجودتان را پر از تلخی و احساسات ناخوشایندمیكنند. در این جاست كه واقعا در معرضاسترس قرار میگیرد.
● چگونه مثبت نگری را تقویت كنیم
۱) خودتان را دوست داشته باشید:
لازمه نگاهمثبت به جهان این است كه نسبت به خودتاناحساس خوبی داشته باشید. این بدان معنی نیستكه خود را كامل بدانید، ولی حداقل خودتان راخوب و قابل قبول به شما آورید. درباره خود بهطور مثبت صحبت كنید و از بیاعتبار ساختن خودبپرهیزید.
۲) نقطه تمركز فكری خود را تغییر دهید:
زمانی را صرف فكر كردن به كارهای كامل و خوبخود بكنید و به كوتاهیهای خود نیندیشید، اگرهر روز صبح با این تفكر بیدار شوید، روز را به طرزخوبی آغاز كردهاید. وقتی در مورد خودتاناحساس راحتی بیشتری كردید، وقت آن میرسدكه با چیزهایی كه در شما نگرانی ایجاد میكندمبارزه كنید.
۳) از جملات مثبت استفاده كنید:
استفادهمكرر از جملات مثبت یك حافظه جدید وامیدوار در ذهن ناهشیار شما خلق میكند،بنابراین پس از چند بار تمرین به طور خودكاربیشتر مثبت فكر میكنید، مثلا میتوانید بگویید: هر روز و در هر طریق من بهتر و بهتر میشوم.
تا جایی كه ممكن است جمله مثبت شما بایدتنها حاوی كلمات مثبت باشد، بهتر است كلماتی كهموجب ترس شك یا شكست میشوند به كار نروند.تا از جمله مثبت، نهایت استفاده را ببرید.
یادتان باشد هر چه را كه بر زبان بیاورید همانرا به دست خواهید آورد، زیرا واژهها نیز مانندافكار بر وضعیت و شرایط ما تاثیر میگذارند. اینكه یاد بگیریم خود را مجاز به داشتن چه افكار وگفتن چه حرفهایی بدانیم ایجاب میكند كهمتفاوت از دیگران باشیم و این ویژگی شاخصهمه مردم خوشبخت است.
بیان مثبت به معنای بینیازی از تلاش نیستبلكه بدین معناست كه برای شرطیسازی ذهننسبت به خواستههای خود یك راه میانبر دراختیار شماست.
۴) به مشكلات مانند محكی برای ارزیابیتوانایی خود نگاه كنید: استرس وقتی پیدامیشود كه ما به موقعیتی كه میتواند شبیهفراخوانی برای نمایش گذاشتن توانایی ما باشد،بسان یك تهدید نگاه كنیم. وقتی روند آرامنقشههای ما توسط تغییرات متلاطم شود، خشمگینو رنجیده میشویم و طوری كه عمل میكنیم كهگویا این وقفه یا تغییر كوچك كل پروژه ما را درمعرض نابودی قرار داده است، ولی واقعیت چیزدیگری است رفتار شما در برابر یك مشكل تعیینكننده چگونگی راه شما برای حل كردن آناست. مثلا بركنار شدن از یك موقعیت شغلی،میتواند در ابتدا یك شوك بزرگ باشد، ولی درعین حال میتواند یك جهت بهتر و جدیدتر را بهشما نشان دهد كه اگر شغل قدیمی خود راازدست نداده بودید، آن را نمییافتید. اگرنقشههای شما برای خرید یك خانه جدید درهممیریزد ممكن است اول به شكل یك فاجعه نمودپیدا كند ولی در عین حال میتواند شما رابهسمت خرید یك خانه بهتر هم راهنمایی كند.
● جملههای طلایی
▪ بخش بزرگی از درآمدتان به شما تعلق داردو اگر نتوانید آن را پس انداز و سرمایهگذاریكنید، بذر بزرگی در شما نیست.
▪ تفكر منبع اصلی ثروت، موفقیتپیشرفتهای مادی، كشفهاو اختراعات بزرگ وهمه كامیابیهاست.
▪ كار خودتان را انجام دهید اما نه فقط درحد وظیفه بلكه اندكی بیشتر و از روی سخاوت،همین مقدار اندك به اندازه تمام كار ارزش دارد.
▪ برنده شدن یك چیز، گاهگاهی نیست بلكههمیشگی است.
▪ انضباط فردی یعنی توانایی وادار كردنخود به انجام به موقع كارهایی كه باید انجامدهید، چه خوشتان بیاید و چه نیاید.
▪ رمز خوشبختی، داشتن ذهنی سالم در بدنسالم است.
▪ تجارب خود را به عنوان فرهنگی بزرگ درنظر بگیرید كه با هر طرحی كه شما بخواهیدمیتوانید آن را بگسترانید و هر روز یك نخ به آناضافه میكنید.
▪ لحظات بزرگ و پراقتدار تاریخ جهان راپیروزیهایی تشكیل میدهند كه به دنبال شور واشتیاقی رخ دادهاند.
▪ این ذهن است كه بدی را به خوبی، مفلوكیا خوشبخت، ثروتمند یا فقیر میآفریند.
▪ آنچه در ماست، در قیاس با آنچه در درونماست ناچیز است.
▪ پراهمیتترین كارها هرگز نبایدكماهمیتترین كارها بشوند.
▪ هیچ دوستی بدون اعتماد و هیچ اعتمادیبدون یكپارچگی وجود امكانپذیر نیست.
● سعی و كوشش را در زندگی فراموش نكنید
آیا به فكر راهی برای رسیدن به موفقیت وخوشبختی هستید یا در اندیشه عذر و بهانهایبرای شانه خالی كردن از وظیفه؟
لازمه موفقیت بیش از یك بار كوشش كردناست. به ندرت افرادی پیدا میشوند كه در اولینفرصت این نكته را درك كنند. هزاران دلیل كاملاقابل فهم، برای امیدی وجود دارد، شما بایدمطمئن باشید كه دلیلتان منطقی، قوی و موثرند.عذر و بهانهها به راحتی قادرند شمارا مجاب ومجبور سازند، هر چند كه بیهوده و بیفایده باشند.
عذر و بهانهها نمیتواند اجاره بهایی راپرداخت یا مایحتاج مورد نظر شما را فراهم كنند.عذر و بهانهها ممكن است بتوانند برای لحظاتیاحساس خوبی را به شما القا كنند، ولی سطحی كمدوامند، پس دلیلی سودمند پیدا كنید كه از همهبهانهها برتر باشد و قاطعانه و محكم آن را به كرسیبنشانید و تا حد ممكن بر آن پافشاری كنید.
پس از اولین كوشش، دومین... آن نیز خواهدآمد، همان شیوه را دوباره تكرار كنید تا بهموفقیت دست بیابید. هر كوششی ارزشمند استاما فقط در حدی كه توان ادامه حركت از شماسلب نشود.
توجه داشته باشید كه پیشرفتهای ارزشمندنتیجه سخت كوشی است. سختكوشی موجبگشایش راهها و ایجاد فرصتهای جدیدیبرایتان میشود و افراد و منابع مفیدی را كه قبلاتصورش را هم نمیتوانستید بكنید برای كمك برسر راهتان قرار میدهد و همچنین میدانجاذبهای از نیروی مثبت در شما ایجاد میكند.
به عبارت دیگر برداشت بیشتر با كاشت بیشترامكانپذیر است، اصل علت و معلول هرگز نقضنمیشود. همیشه هر چه بكارید، همان را برداشتمیكنید و هر چه بیشتر بكارید، دست آخر بیشترهم برداشت میكنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست