سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک پیتزا


کیک پیتزا

● مواد لازم
▪ ماست: ۱ لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ آرد: ۱ لیوان
▪ پکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ شکر: نصف لیوان
▪ پنیر خامه ای: ۱ قوطی
▪ زیتون بدون هسته و خرد شده: نصف لیوان
▪ روغن: ۱/۳ لیوان
▪ پودر …

مواد لازم

ماست:

۱ لیوان

تخم مرغ:

۲ عدد

آرد:

۱ لیوان

پکینگ پودر:

۱ قاشق غذاخوری

شکر:

نصف لیوان

پنیر خامه ای:

۱ قوطی

زیتون بدون هسته و خرد شده:

نصف لیوان

روغن:

۱/۳ لیوان

پودر آویشن:

۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا ماست و آرد و شکر و پکینگ پودر و تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط می کنیم. سپس پنیر و زیتون را به آن اضافه می کنیم و مواد را با همزن خوب هم می زنیم. پودر آویشن را به آن اضافه کرده و سپس مواد را در قالب گرد و متوسطی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا بپزد. می توانیم روی کیک را عسل بکشیم. در پخت کیک باید این نکته را رعایت کرد که ابتدا کیک را با حرارت پایین بپزیم و پس از اینکه کیک پف کرد آن را با حرارت بالا بپزیم و در هنگام پختن کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنیم.