یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

دمی با مسجد الاقصی در سالگرد به آتش کشیدن آن


دمی با مسجد الاقصی در سالگرد به آتش کشیدن آن

در چنین روزی, دنیس مایکل تروریست یهودی استرالیایی الاصل با حمایت و پشتیبانی گروه های افراطی یهود اقدام به آتش زدن مسجد مبارک الاقصی کرد

سالگرد به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی در حالی فرا می رسد که یاد این جنایت هولناک با گذشت ده ها سال، همچنان دل های مسلمانان را به درد می آورد و آن لکه ننگی بر پیشانی مسلمانان است که جز با آزادی قدس زدوده نخواهد شد.

۲۱/۸/۱۹۶۹م. مصادف است با سی و نهمین سالگرد به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی. در یک چنین روزی معراجگاه پیامبر اکرم (ص) شاهد حمله وحشیانه یهودیان بود و طی آن بخش شرقی مسجد، منبر سلطان نور الدین و محراب صلاح الدین به طور کامل تخریب شد و هدف از ارتکاب این جنایت نابودی مظاهر عربی و اسلامی شهر قدس بود.

در چنین روزی، "دنیس مایکل" تروریست یهودی استرالیایی الاصل با حمایت و پشتیبانی گروه های افراطی یهود اقدام به آتش زدن مسجد مبارک الاقصی کرد. زبانه های آتش پایه ها و دیوارها و منبر صلاح الدین ایوبی را فراگرفت؛ منبری که صلاح الدین پس از پیروزی و آزادی بیت المقدس روی آن سخنرانی تاریخی را ایراد کرد. مسجد "عمر بن خطاب"، محراب "زکریا"، "چهل مقام" و سه ایوان این مسجد نیز طعمه حریق شدند.

به طور کلی، یک سوم مساحت مسجد الاقصی یعنی چیزی بالغ بر ۱۵۰۰ متر مکعب از ۴۴۰۰ متر مساحت کلی این مسجد، در آتش سوخت و این شعله های آتش به ساختمان مسجد مبارک الاقصی، ستون ها، طاق ها و نقش و نگارهای قدیمی این مسجد خسارت های سنگینی وارد کرد و سقف و دو ستون اصلی مسجد و طاقی که روی آن گنبد سوار بود در نتیجه شدت آتش سوزی فروریخت و همچنین بخش هایی از گنبد داخلی و محراب و دیوارهای جنوبی مسجد متحمل زیان های سنگین و ۴۸ پنجره ساخته شده از گچ و شیشه های رنگی مسجد تخریب شدند و فرش ها و بسیاری از طرح های تزیینی مسجد در آتش سوختند.

آتش زدن مسجد الاقصی شنیع ترین جنایت علیه حرم قدسی شریف است. این جنایت، گامی شیطانی برای ساختن معبد کذایی روی آواره های مسجد الاقصی بود، اما فاجعه حقیقی پس از ارتکاب جنایت رخ داد و آن این بود که دادگاه های رژیم صهیونیستی مجرم را به بهانه دیوانه بودن، مورد عفو قرار داده تبرئه کردند و مجرم بدون مجازات و یا حتی محکومیت، آزاد شد.!!

به رغم این که از علایم آتش سوزی این گونه بر می آمد که یک گروه بزرگ و پرتعداد در این جنایت دست داشته اند، اما نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی هیچ گونه تحقیقی درباره جنایت دردآور انجام ندادند و هیچ شخص یا گروهی را مسئول آن ندانستند و پرونده را به همین راحتی به این اعتبار که مرتکب جنایت فردی دیوانه بود مختومه اعلام کردند.!!

یهودیان مدعی اند که "تیتوس" معبد کذایی دوم را که مدعی اند در مکان مسجد الاقصی بنا شده بود در ۲۱/۸/۷۰م. تخریب کرد و یهودیان هر سال از این روز به تلخی یاد می کنند و لذا برای حمله به مسلمانان و مسجد الاقصی و ساخت "معبد کذایی سوم" به جای مسجد، همواره بهانه دارند. از این رو است که می بینیم جنایت های یهودیان همه ساله در ماه آگوست علیه مقدسات اسلامی قدس شدت می یابد.!!

یهودیان تنها به آتش زدن مسجد الاقصی اکتفا نکردند و این یک جنایت معمولی نبود بلکه گام نهادن در مسیری طولانی است که صهیونیست ها و یهودیان افراطی می بایست آن را طی کنند.

"گلدا مایر" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ۲۲/۸/۲۰۰۹م. یک روز پس از این جنایت گفت:«این روز بدترین روز زندگی من بود اما طولی نکشید که به بهترین روز تبدیل شد.» هنگامی که از وی درباره معنای این جمله سوال کردند در پاسخ گفت:«از آن می ترسیدم که پس از آتش زدن مسجد الاقصی سپاهیان اسلام به اسرائیل هجوم آورند اما دیدم که همه آن ها در خوابی عمیق فرو رفته اند و همانطوری که انتظار آن را داشتم دست به هیچ کاری نزدند..»

اکنون وظیفه ما این است که یک چنین سرگذشت های تلخی را برای فرزندان خود بازگو نماییم باشد که چراغ امیدی برای آزادی مسجد مبارک الاقصی روشن شود.