پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

اشکنه


اشکنه

● مواد لازم برای ۶ نفر:
پیاز=۲ تا ۳ عدد
روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک …

مواد لازم برای ۶ نفر:

پیاز=۲ تا ۳ عدد

روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)

تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد

شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری

آرد=۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم در صورت مصرف زرچوبه آن را اضافه می‌نمائیم بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم می‌گذاریم مایه چند جوش بزند. به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم. تخم مرغها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم مرتب بهم می‌زنیم تا تخم‌مرغها یکجا بسته نشود. بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌کشیم.