دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

رستوران های جدید اما به یاد ماندنی


رستوران های جدید اما به یاد ماندنی

خواستیم کنار تنوع غذاها, رستوران هایی را معرفی کنیم که زیاد از زمان افتتاح آنها نگذشته باشد البته کیفیت غذاها در اهمیت اول بود و همیشه هم خواهد بود

خواستیم کنار تنوع غذاها، رستوران‌هایی را معرفی کنیم که زیاد از زمان افتتاح آنها نگذشته باشد؛ البته کیفیت غذاها در اهمیت اول بود و همیشه هم خواهد بود. همراه من باشید با پیشنهادهای این مطلب...

● فود کورت

زندگی کنید در دنیایی از کباب‌ها

مهم نیست چه غذایی دوست دارید، اما به نظر من نمی‌توان از کباب گذشت چون یک غذای کاملا ایرانی است و با ذائقه اکثر ایرانی‌ها همخوانی دارد مخصوصا اگر خوب و اصولی درست شود و طعم فوق‌العاده‌ای داشته باشد. اما وقتی یک غذای ایرانی مهاجرت می‌کند و به کشورهای دیگر می‌رسد، مطمئنا بعضی از دستورالعمل‌های طرز تهیه آن هم تغییر می‌کند و طعم آن متناسب با مذاق مردم همان منطقه مطابقت می‌یابد. اما به نظر می‌رسد بد نباشد که بعضی وقت‌ها این کباب‌ها را مزه‌مزه کنیم و آنها را بخوریم و تنوعی در طعم و طرز تهیه آنها بدهیم. به همین دلیل در این شماره سراغ غرفه کباب بین‌الملل در فودکورت جام‌جم رفتیم تا ۲ پیشنهاد از کباب‌های بین‌المللی برای شما داشته باشیم. البته مدیریت کباب بین‌الملل کلا درکار رستوران، غذا و کافه است زیرا چند رستوران و کافه بین‌المللی دارد که قول معرفی آنها را نیز برای شماره‌های بعدی از او گرفتیم و به نظر می‌رسد که کلا خوش‌خوراک هم هست چون با اشتهای خیلی زیادی کباب‌ها را به دندان می‌کشد.

پیشنهاد اول من برای شما در خانه کباب بین‌الملل جوجه‌کباب لبنانی است که فیله‌های مرغ به قطعه‌های کوچک تقسیم شده و در مواد خوابانده می‌شود. این مواد شامل پودر لیموامانی، فلفل،‌ نمک، سیرحبه‌ای، پودرسیر، خردل و روغن زیتون است. فیله‌ها به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل این مواد خوابانده می‌شود و بعد از طعم‌دار شدن به سیخ کشیده شده و روی منقل‌های مخصوص کباب می‌شود و نباید زیاد آن را باد بزنیم تا مغزپخت شود. این کباب در بشقاب سرو می‌شود که کنار آن مواد خوشمزه دیگری هم برای شما سرو خواهد شد که شامل کیک هویج، سالاد مخصوص، هوموس (سالاد عربی لبنانی که با نخود درست می‌شود)، کیک مخصوص و نوشیدنی هم قرار می‌گیرد که طعم فوق‌العاده خوشمزه و هوس‌برانگیزی دارد. البته به گفته سرآشپز این مجموعه اگر در مواد اولیه خردل تند استفاده کنید طعم کباب‌ها آتشین و تند می‌شود و اگر خردل معمولی باشد، طعم ملایم و ملسی می‌گیرد.

● دریا و کباب!

پیشنهاد بعدی برای شما کباب مدیترانه‌ای است که از راسته گوساله درست می‌شود. این گوشت‌ها که به قطعات کوچک خرد شده‌اند، داخل مواد (روغن زیتون،‌زیتون له شده، میکس سبزیجات اسپانیایی، نمک، فلفل، پیاز و ادویه‌های مخصوص) به مدت ۲۴ ساعت مرینید یا به اصطلاح خوابانده شده و بعد از اینکه مواد به خورد گوشت‌ها رفت آنها را به سیخ می‌کشند،‌ به این صورت که به ترتیب یک تکه گوشت و یک عدد زیتون بدون هسته سیخ می‌شوند و حتما باید روی حرارت ملایم پخته و کباب شوند تا زیتون‌ها خوب بپزند و نسوزند و همچنین گوشت‌ها مغزپخت شوند. در بشقاب کباب مدیترانه‌ای کنار کباب زیتون، سالاد مرغ وتیرامیسو هم سرو می‌شود که طعمی سرشار از هیجان و انرژی دارد. مطمئن باشید که یک سیخ از آن شما را سیر می‌کند، ولی طعم خوشمزه آن مجابتان می‌کند که دوباره از آن بخورید. شما هم اگر می‌خواهید طعم این کباب‌ها را امتحان کنید به خیابان ولیعصر (عج)، بالاتر از پارک ملت، نبش کوچه طاهری، فودکورت علاء‌الدین و غرفه خانه کباب بین‌الملل رفته و سفارش غذا بدهید.

● کافی‌شاپ گامبرون

آخ جون پیتزا

اگر امروز خیلی خسته‌اید و روز شلوغی را پشت‌سر گذاشته‌اید و بسیار کلافه هستید و کمی سردرد دارید و دلتان می‌خواهد یک محیط آرام را تجربه کنید که مقداری به شما آرامش خاطر بدهد و کمی اعصاب‌تان را سرجایش بیاورد، به شما پیشنهاد می‌دهم به رستوران پاپاجان بروید و سفارش پیتزا پنجره‌ای را بدهید که طعم دلچسب و لذیذ آن می‌تواند خستگی شما را در کند و حالتان را سرجایش بیاورد. این پیتزا که از خمیر ایتالیایی و به اصطلاح نازک درست شده داخل قالبی که از قبل چرب شده پهن می‌‌شود و روی آن سس مخصوص «ناپولیتن» سس گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای،‌ نمک،‌ فلفل، آویشن و ادویه‌های مخصوص پاپاجان ریخته و روی آن مقدار کمی پنیر و قارچ حلقه‌شده پخش و مواد روی آن به صورت لایه لایه چیده می‌شود که شامل پپرونی، سالامی، ژامبون مرغ و ژامبون گوشت است. برای تزیین پیتزا به آن گوجه‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای و ذرت شیرین افزوده می‌شود و به مدت ۸دقیقه داخل فر می‌رود تا به خوبی پخته شده و پنیر آن کش بیاید. پنیر پیتزا این رستوران از چند نوع پنیر مارتا و موزارلا (موتزارلا) درست می‌شود. این پنیر طعمی فوق‌العاده و منحصربه‌فرد دارد که به خوبی کش می‌آید به طوری که طعم ژامبون‌ها را همراه با قارچ و فلفل دلمه‌ای می‌توانید احساس کنید.

● اگر نخورید، سرتان کلاه می‌رود

شنیتسل همیشه طرفداران پروپاقرص خودش را دارد. به شما پیشنهاد می‌کنم خوراک شنیتسل رستوران پاپاجان را حتما امتحان کنید. این غذا از فیله مرغ، قارچ، پنیر و سیب‌زمینی سرخ کرده درست می‌‌شود. به این صورت که فیله مرغ‌ها تمیز شده و آماده پختن می‌شوند. نکته مهم در این رستوران این است که موادغذایی مصرف شده برای غذاها به هیچ عنوان قبل از سفارش مشتری طعم‌دار و به اصطلاح آشپزها آماده‌سازی نمی‌شوند. فیله مرغ‌ها بعد از شسته شدن با استیک‌کوب به خوبی کوبیده و به زرده تخم‌مرغ و آردسوخاری آغشته می‌شوند. این آردسوخاری شامل آردسفید و پودر مخصوص سوخاری است که با سفارش رستوران در شرکت‌های مخصوص آماده‌سازی می‌شود. فیله‌ها بعد از آغشته شدن به این آرد داخل دستگاه‌های مخصوص سرخ‌کردنی پخته شده که حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. روغن‌های استفاده شده در این رستوران، روغن‌های مایع و مخصوص سرخ‌کردنی هستند. فیله‌ها بعد از پخته شدن، داخل بشقاب با قارچ و پنیر موتزارلا سرو می‌شوند. قارچ‌ها روی گریل چدنی مخصوص با مقدار کمی روغن تفت داده و به اصطلاح آبدار می‌شود.

پنیر موتزارلا هم که طعم خوبی دارد و در غذا به خوبی کش می‌آید به آنها افزوده می‌شود. داخل بشقاب به جز شنیتسل با قارچ و پنیر و سبزیجات فصلی (هویج، گوجه‌فرنگی، خیارشور، کلم و لیموترش) به سفارش مشتری سرو می‌شود و سیب‌زمینی سرخ کرده هم کنار آنها قرار می‌گیرد. این غذا شما را به چالش می‌کشد و طعم هیجان‌انگیز آن شما را وادار می‌کند که دوباره به این رستوران بیایید و سفارش خوراک شنیتسل مرغ با قارچ و پنیر بدهید. البته برای این کار باید به خیابان میرداماد حوالی میدان مادر و خیابان شهید حصاری که به رازان جنوبی معروف است و پیتزا پاپاجان در این خیابان واقع شده است، بروید.

اگر کمی شکمو هستید و به دنبال یک مکمل و پیش‌غذا کنار غذای اصلی‌تان می‌گردید در این رستوران به شما پیشنهاد می‌کنم سفارش سالاد مخصوص پاپاجان بدهید که از کاهو، گوجه‌فرنگی، خیار، هویج، کلم سفید، ژامبون گوشت و مرغ، قارچ، پنیر موتزارلا رنده شده و ذرت شیرین درست شده و با سس مخصوص فرانسوی که از مایونز، کچاپ، سرکه،‌ نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص تشکیل شده و طعم ملسی دارد و مقداری هم ته مزه‌اش به تندی می‌زند سرو می‌شود. حتی می‌توانم به شما که تناسب‌اندام برایتان مهم است و رژیم غذایی دارید بگویم که این سالاد می‌تواند برایتان یک وعده غذایی کامل باشد. مدیریت این رستوران که بسیار خوش برخورد است، برای خوانندگان مجله ضیافت تا آخر فصل پاییز ۱۰درصد تخفیف قائل شده است.

● کافی‌شاپ مرمر

بازی‌های فکری+ کافه

افراد معمولا برای گپ زدن یا گذراندن وقت با دوستان خود به کافه می‌روند که محیط و پرسنل آن تاثیر زیادی برای دوباره رفتن‌ها به آن کافه دارد. محیط کافه «مرمر» که داخل پاساژ «مریم» در بلوار میرداماد نرسیده به شریعتی است محیطی کاملا صمیمی دارد. شما در این کافه می‌توانید شطرنج، منچ، مارپله و... هم بازی کنید و حتما مجاب می‌شوید یک تا دو ساعت را در این کافه وقت بگذرانید. پیشنهاد می‌کنم همین‌طور که سرگرم بازی شطرنج هستید از منوی نوشیدنی گرم کافه «موکا» سفارش دهید که طعم دلچسب و به یاد ماندنی دارد. این نوشیدنی از شیر، فوم (کف شیر)، سس شکلات (کرم گاناش که دست‌ساز و مخصوص این کافه است) و قهوه اسپرسو درست می‌شود. به این صورت که قهوه اسپرسو در دستگاه مخصوص قهوه‌ساز آماده شده و در این فاصله شیر با بخار گرم می‌شود و کف شیر یا همان فوم را از شیر جدا می‌کنند. داخل لیوان ابتدا سس مخصوص شکلاتی که ترکیبی از شکلات تلخ و خامه است به صورتی که خامه را گرم کرده و تکه‌های شکلات تلخ را به آن اضافه می‌کنند و درزمان اضافه کردن شکلات خامه را از روی حرارت برداشته و مقداری کره به این سس اضافه می‌کنند. بعد از اینکه این سس درون لیوان قرار گرفت روی آن شیر گرم اضافه شده و سپس قهوه اسپرسو و در مرحله آخر فوم را اضافه می‌کنند. این نوشیدنی برای شما که طرفدار قهوه هستید و هم شما که زیاد قهوه‌خور نیستید، بسیار مناسب است. چون طعم قهوه اسپرسو با شیر و شکلات یک ترکیب فوق‌العاده تشکیل می‌دهد که حتما حال شما را خوب می‌کند.

● خاویار با طعم متفاوت را تجربه کنید

پیشنهاد بعدی من برای شما در کافه مرمر این است که خاویار قهوه سفارش دهید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. این دسر از بستنی وانیل، بیسکویت لیدی‌فینگر و خاویار قهوه درست شده است. خاویار قهوه یک طعم‌دهنده خاص است و در کافه‌های خاصی می‌توان‌ نظیر آن را پیدا کرد. این خاویار به این صورت تهیه می‌شود که پودرژلاتین را با قهوه اسپرسو مخلوط کرده و با یک ترکیب مخصوص که مدیریت کافی‌شاپ هیچ‌جوره راضی نمی‌شود آن را لو بدهد به صورت دانه‌های ریز و به اصطلاح خاویاری در می‌آید که طعم فوق‌العاده‌ای از قهوه دارد و ترکیب آن با بستنی وانیلی یک طعم ایده‌آل را تشکیل می‌دهد. در کنار اینها، برای شما بیسکویت لیدی‌فینگر هم سرو می‌شود. وقتی در حال سرو این دسر هستید به احتمال زیاد یاد خاطرات‌تان می‌افتید و طعم لذیذ آن شما را ترغیب می‌کند که دوباره به این کافی‌شاپ بیایید و مشتری دائم آن شوید. شما در این کافه می‌توانید نقاشی یا طرح دلخواه‌تان را بکشید که در مراحل خاص اگر طرح‌تان رای بیاورد، جایزه‌ای هم برای شما درنظر گرفته می‌شود. البته طرح و نقاشی‌های شما بخشی از دکوراسیون این کافه را تشکیل می‌دهد. منوی کافی‌شاپ به گفته مدیریت آن به صورت ماهانه تغییر می‌کند و به روز می‌شود. مدیریت این کافی‌شاپ برای خوانندگان مجله ضیافت ۲۵درصد تخفیف قائل شده است که برای استفاده از این تخفیف تا آخرفصل پاییز فرصت دارید.

● نمره ۱۷ برای برگر به سبک پخت زغالی

همه شما برای تفریح حتما به پارک ملت رفته‌اید. همه خاطراتی در پارک ملت دارید و حتما در حال تفریح و گذراندن وقت به شادی، در فکر خوردن غذای خوب و خوشمزه هم هستید. به شما پیشنهاد می‌دهم برای خوردن غذا کمی بالاتر از پارک ملت روبه‌روی جام‌جم داخل کوچه طاهری به رستوران برگر زغالی ۱۷ بروید و سفارش مگاماشروم برگر بدهید و بدانید که این ساندویچ با گوشت‌های مخصوص در مجموعه رستوران‌های برگر ۱۷ از گوشت راسته گوساله چرخ‌کرده به همراه پیاز، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص ترکیب شده و وزن آن ۱۰۰ گرم است که روی گریل‌های زغالی بدون استفاده از روغن پخته می‌شوند.

همچنین قارچ‌ها پس از شسته و خرد شدن روی گریل‌های چدنی در ۲ مرحله حرارت داده می‌شوند. بعد از اینکه گوشت و قارچ‌ها پخته شدند با مواد دیگر ترکیب می‌شوند به این صورت که نان‌های برگر مخصوص برش خورده و به ۲ نیم تقسیم شده‌اند و در قسمت انتهایی نان کاهو، گوجه‌فرنگی و خیارشور قرار می‌گیرد و بعد از آن سس مخصوص که با مایونز و ادویه‌های طعم‌دهنده درست شده است، ریخته می‌شود. در قسمت بالایی نان هم سس مخصوص دیگری که با کچاپ و ادویه‌های مخصوص درست شده است، زده می‌شود. در این حین برگر‌ها که روی گریل پخته شده‌اند روی هرکدام از آنها یک لایه پنیر ورقه‌ای چیز گذاشته می‌شود و برگرها روی یکدیگر قرار می‌گیرند که دو تا برگر با ۲ لایه پنیر است و روی قسمت انتهایی نان قرار می‌گیرد و قارچ‌ها که تفت داده‌ شده‌اند به وزن تقریبی ۲۰ گرم روی قسمت بالای نان قرار گرفته و بعد از آن ۲ قسمت نان را روی یکدیگر قرار می‌دهند و ساندویچ آماده خوردن و گاز زدن است. این مگاماشروم برگر طعم گوشت زغالی همراه قارچ را برای شما زنده می‌کند.

● برگر را که میکس می‌کنی خوشمزه‌تر می‌شود

پیشنهاد بعدی برای شما در رستوران برگر زغالی ۱۷ انتخاب میکس برگر است که از فیله مرغ، برگر، پنیر چیز و بادمجان درست شده است. به این ترتیب که نان‌ها برش خورده و مانند مگاماشروم روی قسمت انتهایی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و سس مخصوص زده شده و در قسمت بالایی نان هم با سس مخصوص آغشته شده است و یک لایه برگر روی گریل پخته شده و پنیر روی آن قرار گرفته، فیله‌های مرغ با پودر سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون طعم‌دار شده‌اند روی گریل چدنی پخته می‌شوند و یک لایه پنیر روی آنها قرار می‌گیرد. همچنین بادمجان‌های ورقه‌ای روی گریل با کمی روغن سرخ می‌شوند و در قسمت بالای نان قرار می‌گیرد و در قسمت انتهایی نان هم برگر و فیله اضافه می‌شود که در نهایت ساندویچ میکس برگر آماده خوردن و گاز زدن است که طعمی متفاوت از برگر و فیله را به‌همراه بادمجان می‌توانید حس کنید. مدیریت رستوران برگر زغالی ۱۷ شعبه جام‌جم برای خوانندگان مجله ۱۰درصد تخفیف قائل شده است که برای استفاده از این تخفیف تا آخرفصل پاییز مهلت دارید.

● لاکی برگر

یکی از خیابان‌های همیشه شلوغ که تقریبا نزدیک مرکز شهر است، خیابان خواجه‌عبدالله انصاری بالاتر از پل سیدخندان است که اگر گذرتان به این خیابان افتاده باشد حتما طعم ترافیک سنگین و صدای بوق مکرر ماشین‌ها را تجربه کرده‌اید. اگر در این هنگام احساس ضعف کردید و تصمیم گرفتید دلی از عزا دربیاورید و یک ساندویچ یا برگر خوشمزه را نوش‌جان کنید به شما پیشنهاد می‌کنم به رستوران کوچک لاکی برگر که نبش کوچه دهم این خیابان قرار دارد بروید و یک ساندویچ ویژه لاکی برگر سفارش دهید. این ساندویچ در نان‌های شیرین و گرد درست می‌شود که از سینه مرغ، برگر، پنیر ورقه‌ای، پیاز، جعفری، کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و سس مخصوص درست می‌شود. به این صورت که سینه‌ مرغ بعد از شسته شدن با موادی مثل روغن زیتون، فلفل،‌ نمک، آبلیموی تازه و ادویه‌های مخصوص مرینید شده و به مدت یک روز به خورد سینه مرغ‌ها می‌رود. بعد از آن، سینه مرغ‌ها روی گریل‌های زغالی به خوبی کبابی شده و پخته می‌شوند. همچنین برگر گوشت نیز که در لاکی برگر دست‌ساز است و از گوشت مغز ران گوساله و قلوه گاو، گوسفند به همراه پیاز، فلفل سیاه، زیره سبز و نمک تهیه شده و به صورت مصرف روزانه آماده می‌شوند که مانند مرغ‌ها بدون روغن روی گریل‌های زغالی پخته می‌شوند.

نکته قابل توجه در این ساندویچ اینکه بعد از پخته شدن سینه مرغ و برگر یک لایه پنیر تست ورقه‌ای روی هرکدام از آنها قرار می‌گیرد و به اصطلاح روی مواد نرم می‌شود. هنگام پخته شدن مواد گوشتی نان گرد به ۲قسمت تقسیم شده که در قسمت کف نان سس مخصوص (مایونز، کچاپ، جعفری، نمک، فلفل و سرکه) ریخته و روی آن گوجه‌فرنگی،خیارشور، پیاز حلقه شده و جعفری چیده می‌شود. در قسمت بالای نان زمانی که برگر و سینه مرغ پخته شد کاهو هم اضافه می‌شود و ساندویچ ویژه لاکی‌برگر آماده خوردن است. این ساندویچ طعمی ملایم و متمایل به تندی دارد و حتما می‌تواند شما را برای خوردن دوباره به این رستوران بکشاند.

● وای وای سوختم کمک!

پیشنهاد بعدی برای شما که طرفدار فلفل و طعم تند هستید این است که در رستوران لاکی برگر سفارش ساندویچ چیلی‌برگر بدهید و از طعم تند دلنشین این ساندویچ لذت ببرید. باید به شما بگویم که چیلی‌برگر از برگر، ترشی فلفل چیلی قرمز تند، سس مخصوص تند، خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهو و جعفری درست شده است. به این صورت که برگر دست‌ساز را روی گریل‌های زغالی مخصوص می‌پزند و در قسمت انتهای نان که به ۲ قسمت از وسط برش خورده است سس مخصوص چیلی که از گوجه‌فرنگی نیم‌پز و پوره شده، کچاپ، جعفری، فلفل قرمز و ادویه‌های مخصوص سرآشپز درست می‌شود، مالیده می‌شود و روی آن گوجه‌فرنگی، خیارشور و جعفری چیده می‌شود و در قسمت بالایی نان هم کاهو گذاشته می‌شود.

سپس بر اساس اندازه فلفل‌ها ۴ یا ۵ عدد ترشی فلفل قرمز روی آنها چیده شده و برگر هم به آنها اضافه می‌شود. ساندویچ چیلی برگر آماده خوردن است. اگر تندخور نیستید مطمئن باشید فریاد شما بلند خواهد شد و اگر طرفدار تندی هستید، مطمئن باشید که این ساندویچ‌ شما را راضی می‌کند و مشتری پروپاقرص آن می‌شوید. مدیریت این رستوران برای خوانندگان مجله ضیافت که به این رستوران می‌روند ۱۵درصد تخفیف هدیه می‌دهد که برای استفاده از این هدیه تا آخر پاییز مهلت دارید.