یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا

سپر سلامتی با ۷ میوه


سپر سلامتی با ۷ میوه

سرطان یکی از دلایل اصلی مرگ در دنیا است. راه‌های مختلفی برای جلوگیری از بروز سرطان وجود دارد که یکی از آنها رژیم غذایی است. داشتن رژیم سالم همراه با مقدار مناسب انرژی برای سلامتی …

سرطان یکی از دلایل اصلی مرگ در دنیا است. راه‌های مختلفی برای جلوگیری از بروز سرطان وجود دارد که یکی از آنها رژیم غذایی است. داشتن رژیم سالم همراه با مقدار مناسب انرژی برای سلامتی مفید است و در جلوگیری از ابتلا به سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. برای تقویت رژیم ضدسرطان هفت میوه را به رژیم غذایی بیفزایید. همگی این هفت میوه شامل ترکیبات شیمیایی - گیاهی است که مانند آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های در برابر سرطان محافظت می‌کند.

سیب:

سیب‌ها با مزه‌ها و اشکال مختلف وجود دارند. خوردن مقدار کم آنها لذت بخش است. سیب‌ها با داشتن مقادیر زیاد فیبر، ویتامین، موادمعدنی و آنتی‌اکسیدان بسیار مفیدند و از افراد در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

زغال اخته:

زغال اخته‌ها منابع غنی ویتامین و موادمعدنی است که برای سلامتی، بدن به آنها نیاز دارد. به‌علاوه زغال اخته‌ها موتور محرک آنتی‌اکسیدان‌ها با فیتوشیمیکال‌های مختلف از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند.

جوانه کلم بروکلی:

جوانه کلم بروکلی حاوی مقادیر زیاد ترکیب‌های طبیعی به نام ایزوسیوسیانات بوده که التهاب را کاهش می‌دهد و مسمومیت‌های ناشی از مواد سرطان‌زا را دفع می‌کند. ممکن است پیدا کردن آن در مغازه‌های سبزی فروشی کمی مشکل باشد که در این‌صورت از سبزی کلم بروکلی که آن هم شامل ایزوسیوسیانات است، استفاده کنید که البته دارای غلظت کمتری است.

هویج:

هویج شامل مقدار زیادی کاروتن بتا و نوعی از آنتی‌اکسیدان که فالکارینول نامیده می‌شود، است. مصرف هویج خام یا پخته خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

چای سبز:

نوشیدن چای سبز مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان به نام کاتشین را به بدن منتقل می‌کند که آزمایش‌ها نشان می‌دهد کاتشین سرعت تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش می‌دهد. چای سبز هیچ کالری ندارد بنابراین یک نوشیدنی مهم برای زمانی است که شما مواظب وزن‌تان هستید.

روغن زیتون:

روغن زیتون برای قلب مفید است. لازم است بدانید چربی‌های سالم و فولیفنول‌ها به مقدار زیاد در روغن زیتون دست نخورده وجود دارد که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

گوجه فرنگی:

گوجه‌فرنگی رسیده و قرمز مملو از پتاسیم، ویتامین ث، ویتامین آ و لیکوپن است و همچنین این میوه یک آنتی‌اکسیدان قوی است که ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. همه گوجه‌فرنگی‌ها از گوجه‌های بسیار کوچک تزئینی تا گوجه‌های دیگر دارای چنین خواصی هستند.

امیررضا رمضانی