سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی نارگیلی
مواد لازم:
۴عدد سفیده تخم مرغ (هم دما با اتاق)
یک پیمانه شکر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
نصف پیمانه آرد کیک الک شده
۳ پیمانه پودر نارگیل
طرز تهیه:
۱) در ظرفی ضد زنگ که روی قابلمه آب در حالت جوش قرار دارد، سفیده تخم مرغ، نمک و شکر را باهم بزنید. هنگامی که مخلوط به هنگام لمس ولرم و خامه مانند شد، از حرارت بردارید و اسانس وانیل، آرد و روغن را به آن اضافه کنید.
۲ ) مخلوط به دست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید تا کمی سفت شود.
۳ ) فر را از قبل روی ۱۷۰ سلسیوس قرار دهید و ۲ سینی حاوی کاغذ روغنی را آماده کنید.
۴ ) با استفاده از قاشق غذاخوری، مقداری از مخلوط را روی کاغذ با فاصله کمی از یکدیگر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه در فر بگذارید.
۵) پس از آماده شدن به مدت ۱۰دقیقه بگذارید بماند، تا سرد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست