دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

دانه کاج، کاهش دهنده کلسترول


دانه کاج، کاهش دهنده کلسترول

دانه های درخت کاج به رنگ شیری است که در جنوب اروپا به خصوص فرانسه و ایتالیا کشت می شود. اگرچه در کشورهای دیگری از جمله ایران، اسپانیا، پرتغال و جنوب آمریکا نیز به عمل می آید.

● …

دانه های درخت کاج به رنگ شیری است که در جنوب اروپا به خصوص فرانسه و ایتالیا کشت می شود. اگرچه در کشورهای دیگری از جمله ایران، اسپانیا، پرتغال و جنوب آمریکا نیز به عمل می آید.

خواص:

مصرف روزانه ۱۷گرم آن در کاهش کلسترول موثر است و با فشار خون بالا مقابله می کند.

به نوشته سایت «ehow»، دانه کاج سرشار از پروتئین، چربی و اسید آمینه است.

منبع عالی ویتامین B۱ ،B۳، منگنز، مس، منیزیم ، روی ویتامین E، آهن و پتاسیم است.

از آنجا که احساس سیری ایجاد می کند، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.

از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

با بیماری التهابی مقابله می کند.

ناراحتی معده، روده و آرتریت را برطرف می کند.

آثار چین و چروک پوست را کاهش می دهد.

گرفتگی عضله، اضطراب و خستگی مفرط را از بین می برد.

در تقویت استخوان و دندان موثر است و به بدن کمک می کند تا کلسیم بیشتری را جذب کند.