پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

سس سالسا


سس سالسا

● مواد لازم
▪ فلفل چیلی: یک عدد
▪ فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد
▪ پیازچه: ۴ عدد
▪ گوجه‌فرنگی: ۴ عدد
▪ خیار: نصف یک عدد
▪ فلفل قرمز: یک عدد
▪ لیمو: ۲ عدد
▪ جعفری: یک دسته کوچک
▪ ریحان: برای تزئین

● …

مواد لازم

فلفل چیلی:

یک عدد

فلفل دلمه‌ای سبز:

یک عدد

پیازچه:

۴ عدد

گوجه‌فرنگی:

۴ عدد

خیار:

نصف یک عدد

فلفل قرمز:

یک عدد

لیمو:

۲ عدد

جعفری:

یک دسته کوچک

ریحان:

برای تزئین

طرز تهیه

سریع کوکوها را در یک دیس چیده و به کار خود سرعت بخشید. در یک ظرف دیگر فلفل چیلی را همراه با فلفل دلمه‌ای و قرمز به صورت نگینی خرد کنید به علاوه پیازچه و جعفری را ریز ریز کرده و به فلفل‌ها اضافه کنید. وقت آن رسیده تا گوجه‌فرنگی را همراه با خیار در خرد کن ریخته و با مواد دیگر مخلوط کنید. آبلیموی تازه را روی کل مواد بچکانید. مقداری نمک روی سبزی‌ها بپاشید تا مزه‌دار شود. چند برگ ریحان را شسته و روی کوکوها بچینید و سس آماده شده را در دیسی که می‌خواهید کوکوماهی را سرو کنید بریزید و از تنوع این همه رنگ کنار غذا لذت ببرید.