پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سیب


سیب

سیب از خانواده Rosaceae و از زیرخانواده Pomoidea می باشد.
در مناطقی که دارای آب و هوای معتدل است و میزان بارندگی سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیمتر باشد از رشد خوبی برخوردار است.
در مناطقی که دارای …

سیب از خانواده Rosaceae و از زیرخانواده Pomoidea می باشد.

در مناطقی که دارای آب و هوای معتدل است و میزان بارندگی سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیمتر باشد از رشد خوبی برخوردار است.

در مناطقی که دارای آب و هوای معتدل است و میزان بارندگی سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیمتر باشد از رشد خوبی برخوردار است.

ایران در تولید سیب بعد از فرانسه و آلمان و آمریکا قرار دارد.

۱۲۶ نوع سیب در ایران موجود است.۳۸ نوع زود رس ۷۲ نوع میان رس ۲۶ نوع دیر رس .

مهمترین انواع زود رس:

زرد ارومیه :

شکل آن کروی, کشیده, سفید مایل به زرد و مزه آن میخوش است و تا اواخر تیر ماه به بازار عرضه می شود.

گل شاهی مشهد :

کروی با رنگ سرخ تا سبز است و در اواخر تیر ماه قابل برداشت است .

حیدرزاده تبریز : کروی, قرمز, آبدار و دارای طعم بسیار مطبوع است و دراواخر مرداد ماه قابل برداشت است .

مهمترین انواع دیر رس و میان رس:

سیب شمیران دیر رس :

این سیب به رنگ زرد و با خطوط قرمز می باشد. میوه های آن کروی با طعم شیرین و معطر می باشد و در اواسط شهریور قابل برداشت است .

سیب زرد مشهد :

میوه های این نوع گرد و پهن, زرد رنگ, آبدار و با مزه شیرین است و در اوایل پاییز به بازار عرضه می شود.

مقدار انرژی موجود در هر ۱۰۰ گرم سیب تازه ۴۷ کیلو کالری و در هر ۱۰۰ گرم سیب خشک شده ۲۸۱ کیلوکالری میباشد.