پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چگونه از دعوا پرهیز کنیم؟


چگونه از دعوا پرهیز کنیم؟

از آن جا که به دلیل زندگی ماشینی و سخت امروزی، افراد عصبی و عجولی در جامعه دیده می شوند که بیشتر سرشان برای درگیری و دعوا درد می کند، شما باید با کنترل اعصاب در رفتار خودتان از …

از آن جا که به دلیل زندگی ماشینی و سخت امروزی، افراد عصبی و عجولی در جامعه دیده می شوند که بیشتر سرشان برای درگیری و دعوا درد می کند، شما باید با کنترل اعصاب در رفتار خودتان از پیش آمدن جوی که باعث دعوا و اختلاف می شود، جلوگیری کنید.به طور مثال بعضی از افراد برای آن که خودنمایی کنند یا زورشان را به دیگران نشان دهند، حالتی جنگجو و پرخاشگر به خود می گیرند که به طور حتم باعث ناراحتی و عصبانیت طرف مقابل خود خواهند شد و همه این ها مقدمه شروع یک دعواست.با رعایت کردن و به کار بردن نکات زیر از دعوا و مشاجره جلوگیری کنید.

بهترین کاری که می توانید با یک فرد عصبی و بی ادب انجام دهید، این است که به او بی اعتنایی کنید.

زمانی که فرد پرخاشگر و بی ادب دعوا را شروع می کند بهتر است به او تذکر بدهید که با برخورد او به طور حتم درگیری به وجود می آید، به او بگویید که اگر او مایل به دعوا کردن است، شما هیچ تمایلی به این کار ندارید و اعصابتان را از سر راه نیاورده اید.

از طرف مقابل بپرسید که مشکلش چیست و چرا ناراحت شده و چه چیزی باعث عصبانیت و پرخاشگری او شده است.زمانی که او متوجه شود شما قصد عصبانی و ناراحت کردن او را نداشته اید، مطمئنا او هم از دعوا کردن منصرف می شود.

پس از آن که با فرد با ملایمت و منطق صحبت کردید، اما دیدید او باز هم حرف خودش را می زند و سمج تر از این حرف هاست، بهتر است بدون توجه به حرف های بی موردش او را ترک کنید، از آن محل دور شوید و با او هم کلام نشوید.

اگر با فرد غیر منطقی و تندخویی مواجه شدید از اعلام صلح و منع او از دعوا و ناسزا چند نفر را شاهد بگیرید اگر در کوچه و خیابان هستید چند نفر از کاسبان محل را و اگر در محل کارتان هستید، چند نفر از همکارانتان را شاهد بگیرید تا اگر کار ادامه پیدا کرد و به جاهای باریک کشید، دیگران شهادت بدهند که عامل اصلی بروز درگیری شما نبوده اید.

هنگام درگیری هرگز خود را فردی ترسو و ضعیف جلوه ندهید چرا که با القای این حس طرف مقابل قدرت و اعتماد به نفس بیشتری خواهد گرفت و مسلما بر شما پیروز خواهد شد.