چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

رست بیف با تخم گشنیز


رست بیف با تخم گشنیز

● مواد لازم:
▪ ۴ عدد استیک ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله
▪ ۵۰ گرم گشنیز کوبیده
▪ ۵۰ گرم دانه فلفل (کوبیده)
▪ حدود ۲ قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
▪ ۴۰ میلی لیتر روغن …

مواد لازم:

۴ عدد استیک ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله

۵۰ گرم گشنیز کوبیده

۵۰ گرم دانه فلفل (کوبیده)

حدود ۲ قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

۴۰ میلی لیتر روغن زیتون

۱۰۰ گرم موسیر

۲۰ گرم آویشن تازه

۸۰ میلی لیتر سرکه

۱۲۰ میلی لیتر آب گوشت

۱۰۰ گرم پیاز

۱۰۰ گرم ژامبون گوساله

۱۰۰ میلی لیتر آب مرغ

۴ عدد گوجه فرنگی

گوشت را که کمی نمک، فلفل و تخم گشنیز روی آن پاشیده اید در گریل قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید تا زمانی که تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روی آن کمی قهوه ای رنگ و برشته شود. در این مدت پیاز را خلال کنید و با روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا نرم شود. ژامبون را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید آهسته بجوشد.گوجه فرنگی ها را ۱۰ ثانیه زیر آب داغ بگیرید و سپس پوست آنها را جدا کنید. هر یک را به چهار قاچ برش بزنید و در سینی فر چیده، کمی نمک و فلفل و تخم گشنیز یا سبزی خشک معطر روی آنها بپاشید. اندکی روغن زیتون روی گوجه فرنگی ها ریخته و آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید.موسیر را با کمی روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سرکه را به آن بیفزایید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب مرغ و آویشن را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد تا اندکی غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب کشیده و به صورت قطعات باریک ببرید. گوجه فرنگی ها را در یک طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوی دیگر بریزید. سس سرکه و موسیر را روی غذا بریزید و با چند برگ آویشن تزئین کرده سرو نمایید.

سحرمحرابی

http://www.kadbanooo.blogfa.com/۸۶۰۱.aspx