چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
حقایقی در مورد یخچال فریزرها
غذاهای گرم را بلافاصله فریز کنید. یعنی حداکثر حدود ۲ ساعت بعد از طبخ غذا آنها را در فریزر قرار دهید. نگران فریز کردن غذاهای گرم نباشید چون درون فریزر راحت تر و سریع تر یخ می زنند. اگر غذا را در قابلمه گود و بزرگ پخته اید آن را به درون ظرف کم عمق تر مثلاً ماهیتابه پهن بریزید تا زودتر خنک شود.
درجه حرارت یخچال را معمولاً روی ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر بگذارید. اگر مطمئن نیستید درجه حرارت یخچال چقدر است حتماً ترمومتر آن را نگاه کنید و اگر لازم بود ترموستات آن را تنظیم کنید.
حتماً به تاریخ مصرف غذاهای یخ زده توجه کنید. معمولاً غذاهای پخته یخ زده بین ۲ تا ۵ روز پس از فریز کردن قابل خوردن هستند اما باز هم به نوع ماده غذایی بستگی دارد.
هرگز بیشتر از ظرفیت فریزر درون آن را پر نکنید. باید بین مواد یخ زده فاصله کافی برای جریان داشتن هوا وجود داشته باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست