دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

برنج و مرغ به سبک اسپانیایی


برنج و مرغ به سبک اسپانیایی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق مرباخوری
▪ ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۴۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: یک عدد
▪ فلفل دلمه ای سبز خرد شده: یک عدد
▪ سیر له شده: ۴ حبه
▪ آویشن …

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن زیتون:

۳ قاشق مرباخوری

ران مرغ بدون پوست و استخوان:

۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:

یک عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده:

یک عدد

سیر له شده:

۴ حبه

آویشن خشک:

یک قاشق مرباخوری خشک

برنج:

۳ چهارم پیمانه

زعفران:

کمی

آب مرغ:

یک و سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

گوجه فرنگی رنده شده:

۲۲۴ گرم

زیتون سیاه و سبز بدون دانه:

هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.

در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهیتابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.