سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

چیکن کیک


چیکن کیک

● مواد لازم چیکن کیک
▪ سینه مرغ پوست‌کنده: ۱۸۰ گرم
▪ کره: یک قالب
▪ پیاز:‌ ۳ عدد
▪ قارچ دکمه‌ای: ۱۵۰ گرم
▪ آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
▪ سس خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
▪ خامه: یک قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم چیکن کیک

سینه مرغ پوست‌کنده:

۱۸۰ گرم

کره:

یک قالب

پیاز:

‌ ۳ عدد

قارچ دکمه‌ای:

۱۵۰ گرم

آرد سفید:

یک قاشق غذاخوری

سس خردل:

۲ قاشق چای‌خوری

خامه:

یک قاشق غذاخوری

آب مرغ:

۳۰۰ میلی‌لیتر

آویشن:

به میزان لازم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روغن زیتون:

به میزان لازم

تخم‌مرغ:

یک عدد

خمیر نان شیرینی:

یک ورق

طرز تهیه

ابتدا مرغ‌ها را آب‌پز کرده و عصاره آن را نگه دارید. سینه‌های مرغ‌ را روی تخته قرار داده و برش دهید و به تکه‌های یک سانتی‌متری تقسیم کنید.

درون ماهی‌تابه روغن زیتون و کره بریزید تا روی حرارت آب شود. مرغ‌ها را به درون ماهی‌تابه بریزید تا در مدت زمان ۳‌دقیقه نیم‌پز شود. به کار خود سرعت ببخشید. پیازها را پوست کنده و خلال کنید و به مرغ اضافه و آن را به هم بزنید. قارچ‌ها را بشویید و برش بزنید و در مرحله بعد اضافه کنید. یک قاشق آرد را درون مواد بریزید و آن را هم بزنید بعد از ۱۰‌دقیقه سس خردل را همراه با خامه، آویشن، نمک و فلفل به مواد پخته شده اضافه کرده و آب مرغ را کم‌کم به مواد داخل ماهی‌تابه اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید و بگذارید تا بجوشد. پس از چند دقیقه آرد را روی آن بریزید و ورق خمیر شیرینی را پهن کنید. از یک چاقوی کوچک برای برش استفاده کنید.

در یک سینی نسوز که از خمیر نان شیرینی کوچک‌تر باشد، خمیر را پهن کرده و مواد را از ماهی‌تابه به داخل سینی گود بریزید و روی آن را مجدد با خمیر نان شیرینی کاملا بپوشانید و روی آن را با قلمو، تخم‌مرغ بمالید و آن را در قسمت بالای فر به‌مدت ۱۵‌دقیقه و تا زمانی که کاملا طلایی شود، قرار دهید.



همچنین مشاهده کنید