یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
کوفته لپه
مواد لازم
سبزی معطر ۳۵۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
لپه ۳۵۰ گرم
زرشک یک پیمانه
پیاز سرخ شده ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام ۴ عدد
تخم مرغ پخته ۵ عدد
گوشت چرخ کرده یک کیلو
نمک وادویه مقداری
رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
لپه را میپزیم سپس آبکشی میکنیم . سیبزمینیها را پخته پوست میکنیم و بعد رنده میکنیم و به لپهها اضافه میکنیم . گوشت چرخ کرده ، نمک و ادویه ، نصف پیاز داغ موجود ، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کردهایم را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخممرغهای آبپز که پوست کندهایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم . بقیه پیاز سرخ شده را درون تابعه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی ، نمک ، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفتهها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفتهها میگذاریم پخته شود .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست