جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

عدسی گندم


عدسی گندم

عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.

مواد لازم:

عدس : یک پیمانه

گندم : یک دوم پیمانه

عصاره گوشت آماده : یک عدد

نمک : یک دوم قاشق چایخوری

فلفل : یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

عدس را با آب کاملا بپزید. گندم را با عصاره گوشت و آب کاملا پخته تا له شود سپس با مخلوط کن آن را مخلوط کرده تا یکدست شود. حالا به عدسی اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با هم مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

ارزش غذایی:

عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.

فوت آشپزی :

عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شود و هم از نفخ جلوگیری کند.

پیشنهاد من :

بهتر است این صبحانه با عسل و دارچین سرو شود. این ترکیب عدسی گندم را بسیار خوشمزه خواهد کرد.