سه شنبه, ۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 28 May, 2024
مجله ویستا

طالبی؛ سرشار از ویتامین


طالبی؛ سرشار از ویتامین

وقتی اولین طالبی‌ها در فصل بهار به بازار می‌آید، بیشتر افراد به خاطر بوی خوش آن دوست دارند، این نوبرانه را تهیه کنند و به منزل ببرند حال آن‌که گرمک و طالبی خواص درمانی زیادی …

وقتی اولین طالبی‌ها در فصل بهار به بازار می‌آید، بیشتر افراد به خاطر بوی خوش آن دوست دارند، این نوبرانه را تهیه کنند و به منزل ببرند حال آن‌که گرمک و طالبی خواص درمانی زیادی دارد که کمتر از آن می‌دانیم.

به گفته پزشکان متخصص تغذیه، طالبی خنک و اشتهاآور است و همچنین مدر، ملین و موجب طراوت و شادابی پوست می‌شود.خوردن طالبی پس از غذا برای درمان کم‌خونی مفید است و به درمان هموروئید و یبوست کمک می‌کند.

این میوه معطر سرشار از ویتامین‌های C ،A ، ب ۱، ب ۵ و ب ۶ همچنین مقادیر فراوانی از پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و بتاکاراتن است.طالبی به دلیل کالری زیاد، برای افزایش وزن کودکان لاغر هم مفید است.

برای خرید یک طالبی خوب و رسیده، با کف دست به آن ضربه بزنید باید یک صدای تو خالی داشته باشد. وقتی آن را در دست می‌گیرید باید نسبت به اندازه‌اش سنگین به نظر برسد و هیچ نقطه له‌شدگی یا نرم‌شدگی نداشته باشد. پوست آن باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشد (رنگ سبز پوست نشانه کال بودن آن است.) محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقیمانده ساقه باید براحتی کنده شود.