سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
بهترین راه و رسم طبخ غذا
مردم ونزوئلا عادتهای غذایی خوب و بد بسیاری دارند که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم. یکی از عادتهای پسندیدهای که چه خوب است ما نیز آن را به کار بریم، بخارپز کردن موادغذایی است...
بخارپز کردن از نظر اصول تغذیه بهترین روش طبخ محسوب می شود زیرا در این روش موادمغذی بهخصوص ویتامینها کمترین آسیب را می بینند. بعد از بخارپزکردن، آبپز و کبابیکردن روشهای خوبی هستند اما سرخکردن موادغذایی از نامناسبترین روشهای پخت است که توصیه نمیشود.
ونزوئلاییها بعد از ایتالیاییها، پاستا و ماکارونیخورهای حرفهای هستند البته برخلاف ما پاستا را دم نمیکنند و بیشتر با سبزی میخورند. به هر حال گرچه این نوع پخت پاستا بهتر است اما نباید تعادل و تناسب را در گروههای غذایی فراموش کرد. پاستا جزو گروه نان و غلات است و مصرف زیاد آن باعث واردشدن کربوهیدرات بالا به بدن و ذخیره آن به شکل چربی میشود که نتیجهای جز چاقی و اضافهوزن ندارد.
عادت دیگر ونزوئلاییها مصرف وعده ناهار به عنوان وعده اصلی در ساعت ۳ است. این عادت بهطور کل از نظر اصول تغذیه قابلقبول نیست. ما باید حداقل ۳ وعده اصلی و ۲ میانوعده داشته باشیم. اصلیترین و کاملترین وعده غذایی باید صبحانه باشد زیرا گرسنگی کوتاهمدت شب میطلبد تا صبح غذایی کامل و به موقع مصرف شود. بهترین زمان صرف صبحانه
۶ تا ۸ صبح و بهترین زمان صرف ناهار ساعت ۱۲ تا ۱۴ است. شام نیز باید اوایل شب بسیار سبک خورده شود و بین شان نیز میانوعدهها قرار گیرند بنابراین توصیه نمیشود که یک وعده حجیم و سنگین به مصرف برسد. ونزوئلاییها دسرهای شیری زیاد میخورند. شاید فکر کنیم که این عادت بسیار خوب است زیرا مصرف شیر به هر شکل که باشد نیاز بدن به کلسیم را برطرف میکند اما اینطور نیست درواقع ما باید از گروههای غذایی در وعدهها بهطور متناسب مصرف کنیم. متناسب مصرفکردن باعث تعادل موادمغذی در بدن میشود. اگر تعادل به هم بریزد و از یک گروه بیشتر مصرف کنیم، یعنی میزان استفاده از شیر و لبنیات را افزایش دهیم، این موضوع بر جذب سایر موادمغذی از جمله آهن تاثیر منفی میگذارد. البته باز هم این موضوع به زمان صرف دسرهای شیری بستگی دارد. اگر دسر بعد از هر وعده غذایی مصرف شود میتواند در جذب موادمغذی تداخل ایجاد کند. باید توجه داشته باشیم تعادل در موادغذایی در وعدهها به هم نخورد. عادت نهچندان درست دیگر ونزوئلاییها مصرف نوشیدنیهای شیرین است. همانطور که بارها اشاره شده مصرف قندهای ساده از مواردی است که مورد تایید اصول تغذیه نبوده و تا جای ممکن بهتر است میزان مصرف قندهای ساده را در برنامه غذایی روزانهمان کاهش دهیم.
خدیجه رحمانی
کارشناس ارشد تغذیه و عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا شهادت رئیس جمهور خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی جشنواره کن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین ترکیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان سزارین قهوه مغز کاهش وزن رژیم غذایی طول عمر آلزایمر مغز انسان افسردگی فشار خون