دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

چغندر، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن


چغندر، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

چغندر قرمز به علت داشتن میزان بالای ماده ضد سرطانی و کاراتینوئیدز، گیاهی منحصر به فرد به حساب می آید. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ …

چغندر قرمز به علت داشتن میزان بالای ماده ضد سرطانی و کاراتینوئیدز، گیاهی منحصر به فرد به حساب می آید. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامینC و آهن است.

مسهل طبیعی است و یبوست و بواسیر را درمان می کند.

آنتی اکسیدان موجود در آن، به بدن کمک می کند تا با بیماری های قلبی، برخی سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ مقابله کند.

مصرف روزانه چغندر خام و پوره شده برای بیماران لوسمی مفید است.

فشار خون را تنظیم می کند.

مصرف منظم آن مانع بروز واریس می شود.

به علت داشتن اسید فولیک مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

به عملکرد سلول های کبد کمک و از کبد و کیسه صفرا محافظت می کند.

مخلوطی از آب چغندر و هویج به طور موثری، ناراحتی نقرس، کلیه و کیسه صفرا را برطرف می کند.

مصرف منظم آب چغندر، از یبوست جلوگیری می کند.

به علت بالا بودن قند آن، بیماران دیابتی از مصرف آن پرهیز کنند.

مصرف منظم آن، سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

با بیماری آلزایمر و پوکی استخوان مقابله می کند.

از آنجا که آب آن بسیار مقوی است، توصیه می شود قبل از مصرف چغندر مقدار کمی از آب آن را میل کنید.

تغییر رنگ در ادرار و مدفوع بر اثر مصرف چغندر جای نگرانی ندارد.