پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سالاد یونانی با کدوسبز


سالاد یونانی با کدوسبز

آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با نعناع، شوید، پیازچه و پنیرفتا مخلوط کنید.

مواد لازم:

کدوی رنده شده: ۲۵۰گرم

نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری

شوید خرد شده: یک قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: یک عدد

پنیر فتا خرد شده: یک چهارم پیمانه

آب نصف لیمو

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: یک حبه

نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه:

آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با نعناع، شوید، پیازچه و پنیرفتا مخلوط کنید.

آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید و هر ۲مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.