پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
ماهی سالمون با سس لیمو و خردل
مواد لازم:
روغن زیتون:
یک هشتم پیمانه
کره:
یک قاشق مرباخوری
فیله سالمون:
۴ عدد
خامه:
یک پیمانه
شیر:
نصف پیمانه
آرد ذرت:
۴ قاشق مرباخوری
آب:
یک چهارم پیمانه
آب و پوست یک عدد لیموترش تازه
سس خردل:
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
جعفری خرد شده:
۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی با حرارت ملایم گرم کنید. ماهی سالمون را به مدت ۵ دقیقه در روغن بپزید. آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و خمیرمایه به دست آمده را کنار بگذارید. در قابلمه کوچکی، خامه و شیر را به جوش بیاورید، سپس خمیرمایه آردذرت را در حالی که مرتب هم می زنید، به آن اضافه کنید تا غلیظ شود. خردل، آب و پوست لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را روی سالمون تفت داده شده بریزید و با جعفری تزئین کنید.
ارزش غذایی یک فیله سالمون با ۲ قاشق غذاخوری سس
کالری:
۳۷۲
چربی:
۲۲ گرم
کلسترول:
۱۱۱ میلی گرم
سدیم:
۳۱۹ میلی گرم
کربوهیدرات:
۴گرم
پروتئین:
۳۶ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست