پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

ماهی سالمون با سس لیمو و خردل


ماهی سالمون با سس لیمو و خردل

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون: یک هشتم پیمانه
▪ کره: یک قاشق مرباخوری
▪ فیله سالمون: ۴ عدد
▪ خامه: یک پیمانه
▪ شیر: نصف پیمانه
▪ آرد ذرت: ۴ قاشق مرباخوری
▪ آب: یک چهارم پیمانه
▪ آب و پوست …

مواد لازم:

روغن زیتون:

یک هشتم پیمانه

کره:

یک قاشق مرباخوری

فیله سالمون:

۴ عدد

خامه:

یک پیمانه

شیر:

نصف پیمانه

آرد ذرت:

۴ قاشق مرباخوری

آب:

یک چهارم پیمانه

آب و پوست یک عدد لیموترش تازه

سس خردل:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

جعفری خرد شده:

۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی با حرارت ملایم گرم کنید. ماهی سالمون را به مدت ۵ دقیقه در روغن بپزید. آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و خمیرمایه به دست آمده را کنار بگذارید. در قابلمه کوچکی، خامه و شیر را به جوش بیاورید، سپس خمیرمایه آردذرت را در حالی که مرتب هم می زنید، به آن اضافه کنید تا غلیظ شود. خردل، آب و پوست لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را روی سالمون تفت داده شده بریزید و با جعفری تزئین کنید.

ارزش غذایی یک فیله سالمون با ۲ قاشق غذاخوری سس

کالری:

۳۷۲

چربی:

۲۲ گرم

کلسترول:

۱۱۱ میلی گرم

سدیم:

۳۱۹ میلی گرم

کربوهیدرات:

۴گرم

پروتئین:

۳۶ گرم