دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
غیر فعال سازی میکروبی بوسیله مافوق صوت
استفاده از حرارت در فرآوری بسیاری از محصولات غذایی امری متداول است. بکارگیری حرارت معمولا اثرات نامطلوبی روی ساختار, بافت, رنگ و کیفیت محصول خواهد گذاشت. از این رو استفاده از روشهای غیر حرارتی جهت تولید محصولی با کیفیت بالا مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. در سالهای اخیر استفاده از اولتراسونیک به عنوان یک روش غیر حرارتی و غیر مخرب که بازدهی بالا, سهولت استفاده و پایین بودن هزینه های تعمیر و نگهداری از مزایای عمده آن به شمار می رود .(۱)یکی از کاربردهای تکنولوژی مافوق صوت غیر فعال کردن میکروارگانیزمها بوده که توام با فشار و حرارت (MTS )بسیار موثرتر از تیمارهای حرارتی معمول می باشد(۲).این مقاله به بررسی عوامل موثر بر روی اثر غیر فعال سازی مافوق صوت بر روی میکروارگانیزمها ازجمله دامنه ، فشار و حرارت پرداخته شده است .
عنوان | فایل | |
---|---|---|
غیر فعال سازی میکروبی بوسیله مافوق صوت | application/octet-stream 9dc2c319bfe5812b93af9a12918d8e39.doc 296 KB |
دانلود |
ابوالفضل رضاطلب
مسعود پزشکیان انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران آلودگی هوا کنکور هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بورس بازار سرمایه واردات خودرو حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
کربلا تلویزیون سینما عاشورا خودکشی کتاب امام حسین (ع) سینمای ایران تئاتر رامبد جوان هنرمندان سریال
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین حماس فرانسه
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سرطان هوش مصنوعی سامسونگ ناسا فناوری
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان سردرد تناسب اندام