دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کتلت سویا و جعفری


کتلت سویا و جعفری

سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.

مواد لازم:

سویای ریز: ۴۰۰ گرم

سیب زمینی آب پز شده: ۶۰۰ گرم

تخم مرغ: ۳ عدد

جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم

گشنیز: ۳۰ گرم

پودر سیر: در صورت دلخواه

آرد سوخاری: به میزان لازم

پیاز: ۱ عدد

روغن و ادویه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.

طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.