چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورش قارچ با مایکروفر


گوشت مرغ  :  ۵۰۰ گرم
قارچ  :  ۲۵۰ گرم
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
کره  :  ۲۵ گرم
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  …

گوشت مرغ  :  ۵۰۰ گرم

قارچ  :  ۲۵۰ گرم

آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری

زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

کره  :  ۲۵ گرم

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

آب  :  ۲ فنجان

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

ابتدا قارچ خرد شده، کره، پیاز داغ و مقداری ادویه را داخل یک ظرف مناسب ریخته و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. مرغ را به همراه مقداری نمک، زعفران و آب به آن اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. پس از پختن غذا یک قاشق آرد را در آب سرد حل کرده، به غذا اضافه کنید و آن را بدون درب به مدت ۳-۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله آن را یکبار هم بزنید.

بدین ترتیب غذا آماده است.