دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
خورش بادنجان
مواد لازم:
گوشت گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ گرم
بادنجان قلمی ۱۱-۱۰ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط ۵-۴ عدد
غوره بی دانه یك دوم فنجان
آبغوره یك دوم فنجان
رب گوجه فرنگی نصف فنجان
نمك و فلفل به قدر كافی
دستور تهیه:
گوشت را خرد كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با ۳ لیوان آب وكمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكی داده، در كاسه آب نمك قرار می دهیم. بعد از۲۰ دقیقه آن را در آبكش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها كشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می كنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می كنیم.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را كنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمك را نیز اضافه می كنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می كشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می كنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست كرد.
در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنید كه بسیار خوشمزه خواهد شد.
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور سیاست
تهران تب دنگی آتش سوزی آلودگی هوا قتل پلیس شهرداری تهران کنکور سازمان هواشناسی سلامت محیط زیست قوه قضاییه
قیمت دلار خودرو ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا سینما امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران امام حسین (ع) تلویزیون کتاب سریال رسانه ملی تئاتر فیلم
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش ربات جهاد دانشگاهی فضا آموزش عالی
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه فرانسه ترکیه آمریکا حماس جو بایدن انگلیس چین
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران خوان کارلوس گاریدو علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت فناوری تبلیغات اینستاگرام تماس تصویری ناسا آیفون شیائومی سامسونگ نوآوری گوگل
سرطان موبایل طب سنتی کودک تب دانگ گرمازدگی افسردگی عشق فشار خون پوکی استخوان