جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
پیاز حلقه ای یا onion ring
مواد لازم :
آرد ۲ لیوان
ماالشعیر * حدودا ۳۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۴/۱ پیمانه
پیاز درشت حدااقل ۴ عدد
اندکی نمک
*می تونید به جای ماالشعیر از انواع مشابه اون !! استقاده کنید ابجو شما باشد هم دما با محیط باشه و چند ساعت قبل از تهیه این خمیر باید در اون رو باز کنید تا گاز اون از بین بره !
● طرز تهیه :
در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید .
در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید
حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف رون خود استفاده کنید .
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۶.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست