جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

پیاز حلقه ای یا onion ring


پیاز حلقه ای یا onion ring

● مواد لازم :
▪ آرد ۲ لیوان
▪ ماالشعیر * حدودا ۳۵۰ گرم
▪ سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▪ روغن مایع ۴/۱ پیمانه
پیاز درشت حدااقل ۴ عدد
▪ اندکی نمک
*می تونید به جای ماالشعیر از انواع مشابه اون !! …

مواد لازم :

آرد ۲ لیوان

ماالشعیر * حدودا ۳۵۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع ۴/۱ پیمانه

پیاز درشت حدااقل ۴ عدد

اندکی نمک

*می تونید به جای ماالشعیر از انواع مشابه اون !! استقاده کنید ابجو شما باشد هم دما با محیط باشه و چند ساعت قبل از تهیه این خمیر باید در اون رو باز کنید تا گاز اون از بین بره !

‌● طرز تهیه :

در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید .

در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید

حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف رون خود استفاده کنید .

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۶.aspx