یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
۳ نکته برای پخت یک کیک
هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. هر آشپزی فوت و فن خودشو داره اما بد نیست به نکته هایی هم که ما براتون میگیم توجه کنین.
*پرهیز از مصرف تخم مرغ سرد: مثل کره که باید به دمای اتاق برسه، لازمه که تخم مرغ هم دما با اتاق باشه تا مواد خوب با هم مخلوط بشه. در صورتی که عجله دارین کره را تکه کنین و به مدت ۵ ثانیه هر بار در مایکروفر قرار بدین یا تخم مرغ را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کاسه حاوی آب ولرم بذارین.
*چرب کردن قالب: قالب را با برس مخصوص شیرینی چرب کنین تا همه جای قالب کاملاً چرب بشه.
*آرد را درست اندازه گیری کنین: آرد را در پیمانه بریزین سپس با چاقو سطح اونو صاف کنین. هرگز پیمانه رو تو آرد فرو نکنین چون بیشتر از اون چه نیازه به مواد اضافه میشه.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست