پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
۳ نکته برای پخت یک کیک
![۳ نکته برای پخت یک کیک](/web/imgs/16/11/zytzv1.jpeg)
هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. هر آشپزی فوت و فن خودشو داره اما بد نیست به نکته هایی هم که ما براتون میگیم توجه کنین.
*پرهیز از مصرف تخم مرغ سرد: مثل کره که باید به دمای اتاق برسه، لازمه که تخم مرغ هم دما با اتاق باشه تا مواد خوب با هم مخلوط بشه. در صورتی که عجله دارین کره را تکه کنین و به مدت ۵ ثانیه هر بار در مایکروفر قرار بدین یا تخم مرغ را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کاسه حاوی آب ولرم بذارین.
*چرب کردن قالب: قالب را با برس مخصوص شیرینی چرب کنین تا همه جای قالب کاملاً چرب بشه.
*آرد را درست اندازه گیری کنین: آرد را در پیمانه بریزین سپس با چاقو سطح اونو صاف کنین. هرگز پیمانه رو تو آرد فرو نکنین چون بیشتر از اون چه نیازه به مواد اضافه میشه.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران ترامپ دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت سیزدهم دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس سلامت قتل تهران برق شهرداری تهران پشه آئدس عزاداری محرم تیراندازی زلزله سازمان تامین اجتماعی
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات بازنشستگان اربعین دلار سایپا
تلویزیون فرهاد مشیری سینما امام حسین (ع) سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
آزمون سراسری محصولات کشاورزی فناوری ماه
دونالد ترامپ آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین روسیه جنگ غزه چین ترور ترامپ عراق
پرسپولیس فوتبال استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
سرعت اینترنت اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل شیائومی ربات سامسونگ
دیابت رژیم غذایی گرمازدگی کاهش وزن لاغری استرس نوشابه افسردگی صبحانه خیار