سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

برنامه سخنرانی: تحلیل ساختار هنر سیاسی- ایدئولوژیک تصویری در آمریکای پس از جنگ تا امروز



      برنامه سخنرانی: تحلیل ساختار هنر سیاسی- ایدئولوژیک  تصویری در آمریکای پس از جنگ تا امروز
گروه اخبار

شهروند،هنرمند و واقعیت اجتماعی
رابطه هنرمند به عنوان سوژه ای مستقل با سیاست  ودرک سیاست بعنوان بارزترین نمود قوام دهنده ی سوژه های اجتماعی همواره محل مناقشه بوده است. قدرت بعنوان عنصر سامان بخش اجتماعی همواره دینامیسم آزاد اجتماعی را با محدودیتهایی مواجه کرده است. اما در عین حال اقشاری از جامعه به ویژه هنرمندان همواره در برابر تفوق جاری به مقابله برخاسته و در صدد گشودن فضای حیاتی بوده اند.
در همین حوزه  دوشنبه 10 خرداد ماه جلسه ای تحت عنوان "شهروند،هنرمند وواقعیت اجتماعی"در دانشگاه هنر برگزار می گردد.در این جلسه دکتر ناصر فکوهی سخنرانی خود را با عنوان : « تحلیل ساختار هنر سیاسی- ایدئولوژیک  تصویری در آمریکای پس از جنگ تا امروز» ارائه خواهد داد.  در این جلسه همچنین هلیا دارابی و باربد گلشیری به سخنرانی خواهند پرداخت.

این جلسه به همت دپارتمان نقاشی دانشگاه هنر و با همکاری نشر بیدگل و  انسان شناسی و فرهنگ، ساعت 10 صبح در تالار فارابی دانشگاه هنر به آدرس بالاتر از چهار راه ولیعصر جنب دانشگاه امیر کبیر برگزار می شود.

این جلسه همجنین فرصتی است برای بررسی به کتاب هنر هویت و سیاست بازنمایی نوشته علیرضا صحاف زاده، که به مطالعه ای در این زمینه  در عرصه ی اجتماعی  ایالات متحده پرداخته است و از نگاه ناظری بیرونی  به تحلیل نقش هنرمندان  در عرصه ی سیاسی و اجتماعی آمریکا پرداخته است.اگر این گفته هوسرل را بپذیریم که سوژه تنها با فاصله گیری می تواند به شناخت برسد،بایدگفت:که نگاهی از بیرون به رابطه هنرمند و شهروند و عامل مسلط بر این دو یعنی دولت می تواند ما را به شناختی کامل تر از این رابطه نایل کند.


حضور در این جلسه برای اساتید،علاقمندان وپژوهشگران آزاد است