جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک بادام | طرز تهیه کیک بادام با پنیر ماسکارپونه


مواد لازم برای کیک بادام با پنیر ماسکارپونه
 
شکر 250 گرم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
آرد 155 گرم
آرد بادام 155 گرم
کره 130 گرم
انجیر 120 گرم
شکر قهوه ای 55 گرم
سفیده تخم مرغ 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پوست نارنگی 1 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
 

کیک بادام | طرز تهیه کیک بادام با پنیر ماسکارپونه
 
طرز تهیه کیک بادام با پنیر ماسکارپونه
در یک کاسه آب جوش بریزید و انجیر های خشک را به مدت 15 دقیقه در آن بگذارید. بعد از گذشت این زمان، آن ها را خارج کنید و به صورت افقی خرد کنید.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب 20 سانتی را با کره ای که ذوب کرده اید، چرب کنید. کاغذ روغنی را روی آن بگذارید.
شکر دانه ریز را با آرد ساده و بکینگ پودر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. آرد بادام و پوست نارنگی رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شوند.
تخم مرغ ها را با سفیده ها، با هم زن بزنید. سپس به همراه کره و وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند.
مواد را در قالب بریزید و با استفاده از یک قاشق سطح رویی آن را صاف کنید. اگر دوست داشتید کیک شما بیش از حد قهوه ای نشود می توانید روی قالب را با فویل بپوشانید. قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزد. بعد از پخت یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید و اگر مایعی به آن نچسبید یعنی که کیک شما حاضر است. بعد از پخت آن اجازه دهید کیک کامل خنک شود و بعد آن را از قالب خارج کنید.
پنیر ماسکارپونه و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. کیک بادامی را با این مخلوط پنیری میل کنید.
 
نکته
 
کیک را می توانید در یخچال در ظرف درب بسته نگهداری کنید. ماسکارپونه را نیز در ظرفی جداگانه و درب بسته می توانید تا چند روز نگهداری کنید.
 

کیک بادام | طرز تهیه کیک بادام با پنیر ماسکارپونه
نکات تکمیلی در مورد کیک بادام

کیک بادام جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کیک بادام ، طرز تهیه کیک بادام با پنیر ماسکارپونه