چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه نان پفی (Popover)


 مواد لازم نان پفی (Popover)

آرد  130 گرم (¾ پیمانه)
خامه 1 پیمانه
تخم مرغ درشت  2 عدد
کره آب شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک  ½و1 قاشق چای خوری
 

طرز تهیه نان پفی (Popover)
 
طرز تهیه نان پفی (Popover)
 
فر را روی درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
 6 قالب کیک فنجانی را با یک قاشق سوپ خوری کره کامل چرب کنید.
1 قاشق سوپ خوری کره را همراه با آرد، نمک، تخم مرغ و خامه در یک مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
مایه را به طور مساوی در فنجان های تابه کیک فنجانی بریزید طوری که نیمی از هر کدام پر شود.
مواد را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه بپزید. دقت داشته باشید طی این زمان درب فر را باز نکنید.
زمان 40 دقیقه حداکثر زمان لازم برای این نان است، بهتر است بعد از 20 دقیقه حواستان به آنها باشد که نسوزند. 
به هیچ وجه برای چک کردن آنها در فر را باز نکنید وگرنه پف آنها می خوابد.
پس از پخت، نان ها را در روی یک توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شوند و با چاقو سوراخی روی سطح آنها ایجاد کنید تا بخار درون آنها خارج شود.
این نان خوشمزه را گرم سرو کنید.  
 

طرز تهیه نان پفی (Popover)
نکات تکمیلی در مورد نان پفی

نان پفی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
نان پفی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان پفی (Popover)