جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

کورن داگ | طرز تهیه کورن داگ


مواد لازم برای کورن داگ
 
آرد ذرت زرد :یک فنجان
آرد :یک فنجان
نمک :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر :4 قاشق چایخوری
شیر یا آب :یک فنجان
تخم مرغ :2 عدد
هات داگ :4 عدد
پنیر چدار :به مقدار لازم
روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
سس قرمز و خردل :برای چاشنی
سیخ چوبی :4 عدد
 

کورن داگ | طرز تهیه کورن داگ
 
 
 
طرز تهیه کورن داگ
در یک ظرف بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر رقیق و یک دستی شود.
هات داگ ها و پنیر ها را به صورت جدا گانه به سیخ می زنیم.
روغن را می گذاریم خوب داغ شود.
هات داگ ها را در مایع فرو برده تا تمام سطح آن را بپوشاند و یکی یکی در روغن سرخ می کنیم تا روی آن کاملا طلایی شود.
همین کار را برای پنیر ها تکرار می کنیم.
همراه با سس قرمز و خردل نوش جان کنید.
 

کورن داگ | طرز تهیه کورن داگ
نکات تکمیلی در مورد کورن داگ

کورن داگ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کورن داگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کورن داگ ، طرز تهیه کورن داگ