چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

شیر سرد بهتر است یا شیر گرم ؟


شیر را چه موقع و چگونه مصرف کنیم

فسفر که برای بسیاری از واکنش های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می شوند.

یک متخصص تغذیه گفت:شیر سرشار از املاح و ویتامین های مختلفی است که به خاطر وجود مواد تشکیل دهنده و کلسیم بالای آن نوشیدنی بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و استحکام استخوان های بدن و همچنین دندانهای فرد مصرف کننده است.

با مصرف روزانه و منظم شیر می توان از ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و بیماری های قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری کرد.

این متخصص با بیان اینکه مزاج شیر سرد است، افزود:شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورتو همچنین برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را می توان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.


شیر سرد بهتر است یا شیر گرم ؟

خواص شگفت انگیز شیر

ایشان همچنان ادامه داد:مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوان سازی، مقاومت لثه و آرام بخش است.

و همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخن های سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.
شیر باعث سم کشی میکروب های روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن می شود.

وی در پایان گفت:شیر حاوی ویتامین هایی چون امگا 3 و کلسیم استو به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی می کند.

وی در پایان افزود:افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند،بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتری های موجود در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه می کنند آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

شیر سرد بهتر است یا شیر گرم ؟