یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

مافین ذرت | طرز تهیه مافین ذرت


 مواد لازم برای مافین ذرت
 
آرد سفید     2 و نیم پیمانه
آرد ذرت        نصف پیمانه
بیکینگ پودر       2 قاشق چای خوری
شیر         1 پیمانه
کره               125 گرم، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ       2 عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو    130 گرم
پیازچه         2 عدد، خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده      نصف پیمانه
نمک        به مقدار لازم
 
 
 
مافین ذرت | طرز تهیه مافین ذرت
طرز تهیه مافین ذرت
آرد سفید، آرد ذرت و به کینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.
مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.
مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.
داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش رنگ شدن مافین استفاده کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.
 

مافین ذرت | طرز تهیه مافین ذرت
نکات تکمیلی در مورد مافین ذرت

مافین ذرت جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
مافین ذرت را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مافین ذرت ، طرز تهیه مافین ذرت