چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

ترافل شکلاتی | طرز تهیه ترافل شکلاتی


مواد لازم برای ترافل شکلاتی
 
 کیک یا بیسکویت ساده یا شکلاتی پودر شده:250 گرم
 گردوی خرد شده:50 گرم
 کره:50 گرم، ذوب شده
 شکلات:200 گرم، آب شده
 آب پرتقال:یک قاشق سوپ خوری
 قیصی خردشده:50 گرم
 پودر نارگیل، پودر پسته، پودر بادام:به میزان لازم برای تزیین
 میوه های خشک:50 گرم، خردشده
 پودرکاکائو:به میزان لازم
 

ترافل شکلاتی | طرز تهیه ترافل شکلاتی
 
طرز تهیه ترافل شکلاتی
کیک یا بیسکویت پودر شده را در ظرفی ریخته و بعد باقی مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
 
مواد آماده را داخل ظرفی ریخته روی آن را پوشانده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
 
از یخچال خارج کرده از مواد به اندازه یک قاشق برداشته و گرد کنید، داخل انواع مغزهای خرد شده پودر نارگیل، پودر پسته، پودر بادام و... یا پودر کاکائو یا انواع خرده شکلات یا داخل شکلات ذوب شده بغلتانید.
 
سینی را با فویل بپوشانید، ترافل ها را روی آن قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
 
می توانید این مواد را داخل قالب چهارگوش ریخته با انواع کاترهای شیرینی، برش زده سپس داخل شکلات ذوب شده بغلتانید. در واقع با روش های مختلف تهیه این شیرینی ساده می توانید اشکال متفاوتی داشته باشید.
 
 
نکته
 
1. انتخاب مغز و نوع شکلات، طعم متفاوتی در این شیرینی ایجاد می کند.
 
2. این نوع ترافل را می توانید در ظرف در دار و در جای خنک و برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
 

ترافل شکلاتی | طرز تهیه ترافل شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد ترافل شكلاتی

ترافل شكلاتی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترافل شكلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

ترافل شکلاتی ، طرز تهیه ترافل شکلاتی