پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مرغ تو فری با سیر و پیاز
مواد لازم برای مرغ تو فری با سیر و پیاز
طرز تهیه مرغ تو فری با سیر و پیاز
نکات تکمیلی در مورد مرغ تو فری
تکه های مرغ :2 کیلوگرم
سیر پوست کنده :10 حبه
پیاز :2 عدد
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :1 قاشق چای خوری
نمک درشت دانه :2 قاشق چای خوری
کره نرم شده :یک قاشق غذا خوری
آویشن تازه :6 ساقه
به حق که مزه عالی این غذا در مقابل زحمتی که برای درست کردن آن می کشید، قابل مقایسه نیست.
برای تهیه این غذای خوشمزه از تکه های مرغ با پوست استفاده کنید. برای این که مرغ، پوست ترد تری داشته باشد، می توانید قبل از پختن در فر،آن را کمی در روغن تفت دهید.
تکه های مرغ و مخلفات را درسینی فر بپزید و با همان سینی نیز سرو کنید, در اینصورت زمان کمتری برای شستن ظرفها و زمان بیشتری برای گذراندن با خانواده خواهید داشت.
اگر آویشن تازه ندارید کمی پودر آویشن روی تکه های مرغ بپاشید.
فر را از قبل روی درجه 250 سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود.
اگر از مرغ درسته استفاده می کنید آن را به 8 تکه قسمت می کنیم، تکه ها را شسته و خشک می کنیم.
برس آغشته به کره را روی آن ها می مالیم و نمک و فلفل را روی آن می پاشیم.
مرغ ها را در یک سینی مناسب فر می چینیم. اگر ظرفی که مرغ ها را برای قرار دادن در فر داخل آن می چینید, برای سرو و آوردن روی میز هم مناسب باشد ظرف کمتری کثیف می شود و زمان کمتری را در آشپزخانه می گذرانید.
هر کدام از پیازها را به 4 قسمت خرد می کنیم. سیرها را پوست می گیریم.
سیر، پیاز و ساقه های آویشن را زیر و روی مرغ ها می چینیم. کمی از آویشن را برای تزیین نگه دارید. اگر آویشن تازه ندارید, کمی پودر آویشن روی تکه های مرغ بپاشید.
50 دقیقه مواد را داخل فر قرار می دهیم تا مرغ کامل بپزد. در این بین می توانید سری به غذا بزنید و آب مرغ و روغنی که ته سینی جمع شده را روی تکه های مرغ بریزید که خشک نشوند و خوشمزه تر شوند.
می توانید پس از پخت غذا را با همان سینی فر سر میز غذا بیاورید یا اینکه تکه های مرغ را در ظرف سرو مجزایی بچینید و آب و روغن جمع شده کف سینی را با تکه های سیر پخته میکس کنید و به عنوان سس غذا همراه آن سرو کنید.
مرغ تو فری جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ تو فری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست