پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پنه ریگاته با میگو و سس خامه | طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه


مواد لازم پنه ریگاته با میگو و سس خامه

 پنه ریگاته 450 گرم

روغن زیتون  ¼ پیمانه

میگوی پوست کنده و پاک شده  450 گرم

سیر ریز خرد شده  4 حبه

نمک  ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه  ½ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده  450 گرم

ریحان تازه ساتوری شده  ½ پیمانه

جعفری تازه ساتوری شده  ½ پیمانه

 پودر فلفل قرمز   ¼ قاشق چایخوری

سرکه سفید  ½ پیمانه

خامه  ¾ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  ½ پیمانه


پنه ریگاته با میگو و سس خامه | طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه

طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه


    پنه را به همراه کمی نمک داخل آب در حال جوش ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
    روغن زیتون را در یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت متوسط – زیاد می گذاریم تا گرم شود. میگو، سیر، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را به تابه اضافه کرده و آنها را به مدت حدود 3 دقیقه روی حرارت زیر و رو می کنیم تا میگوها کمی صورتی شوند و بپزند. با کمک قاشق مناسب، میگوها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
    گوجه فرنگی، ¼ پیمانه ریحان، ¼ پیمانه جعفری و فلفل قرمز را داخل تابه داغ ریخته و آنها را به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیر و بالا می کنیم. سرکه و خامه زده شده را به آنها اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم. می گذاریم تا حدود 6 تا 7 دقیقه جوش بزند و کمی غلیظ شود. ¼ پیمانه از پنیر پارمزان را به همراه میگوی پخته شده و پاستای آبکش کرده، داخل سس می ریزیم. باقیمانده سبزیجات معطر را نیز به آنها اضافه کرده و تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم. کمی از آن می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
    پاستای آماده را داخل ظرف مناسب سرو می کشیم و پنیر پارمزان باقیمانده را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
 


پنه ریگاته با میگو و سس خامه | طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه

نکات تکمیلی در مورد پنه ریگاته با میگو و سس خامه

پنه ریگاته با میگو و سس خامه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پنه ریگاته با میگو و سس خامه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

پنه ریگاته با میگو و سس خامه ، طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه