چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی


 پیراشکی تن ماهی

زمان پخت :

در فر از قبل گرم شده با دمای 171 به مدت نیم ساعت .

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد سفید 2 و نیم پیمانه

 بکینگ پودر١ قاشق غذاخوری

 خمیر مایه١ قاشق غذاخوری

 ماست نصف پیمانه

شیرنصف پیمانه

روغن مایعیک چهارم پیمانه

نمکنصف قاشق چایخوری

شکر١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :

1- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.

2- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

3- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

4- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.

مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

 تن ماهی٢ قوطی

 آبلیموکمی

پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری

 گوجه فرنگی ١ عدد کوچک

پنیر سفید (لیقوان+خامه ای)111 گرم

طرز تهیه پیراشکی شکم پر با تن ماهی :

1- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

2- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

3- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

4- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.

5- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.


طرز تهیه پیراشکی تن ماهی

6- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.

7- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.


طرز تهیه پیراشکی تن ماهی

  

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی تن ماهی

پیراشکی تن ماهی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیراشکی تن ماهی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی