جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات


مواد لازم مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات


تخم مرغ بزرگ     1 عدد
نشاسته ذرت     6 قاشق غذاخوری
سینه مرغ خرد شده     170 گرم
سرکه     ¼ پیمانه
شکر     ¼ پیمانه
سس سویا     1 قاشق غذاخوری
آب مرغ     1 پیمانه
روغن کانولا     1 قاشق غذاخوری
هویج حلقه های باریک شده     1 عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده     ½ عدد
لوبیا سبز خرد شده پخته     100 گرم
آناناس پوست گرفته خرد شده     ¼  عدد


طرز تهیه مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات

طرز تهیه مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات


    در یک ظرف مناسب، تخم مرغ و 4 قاشق نشاسته را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم. مرغ ها را داخل آن می ریزیم و آن را کنار می گذاریم. در یک ظرف دیگر، سرکه، شکر، سس سویا، آب مرغ و دو قاشق باقیمانده نشاسته را می ریزیم و مواد را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.
     تابه مناسبی را با روغن موجود چرب می کنیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا کمی داغ شود. مرغ های آغشته به مخلوط را داخل روغن داغ می اندازیم و آنها را به مدت 10 الی 12 دقیقه زیر و بالا می کنیم تا مرغ ها طلائی – قهوه ای شده و بپزد. سپس آنها را از تابه خارج کرده و آنها را در یک بشقاب کنار می گذاریم.
    هویج های باریک شده را به همراه¾   پیمانه آب داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا هویج ها کمی پخته و نرم شود.

     سپس مخلوط سرکه را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بجوشد تا مواد داخل آن بپزد و سس کمی غلیظ و براق شود. سپس لوبیا و آناناس را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر مرغ های سرخ شده را داخل مواد می ریزیم و آن را داغ سرو می کنیم.
 


طرز تهیه مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات

نکات تکمیلی در مورد مرغ ترش و شیرینِ

مرغ ترش و شیرینِ جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مرغ ترش و شیرینِ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات


همچنین مشاهده کنید