پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
شیرینی ورساق کردی را به روش سامان گلریز درست کنید
شیرینی ورساق یکی از شیرینی های محلی ایران و برای کردستان است. این بار شیرینی ورساق کردی را به سبک سامان گلریز درست کنید.
طرز تهیه شیرینی ورساق کردی، شیرینی محلی ایران
شیرینیها انواع و اقسام دارند؛ برخی از آنها خشک هستند و برخی تر. معمولاً شیرینیهایی تر هستند که برای تزیینشان از خامه استفاده میشود اما شیرینیهای خشک اغلب شبیه بیسکویت و ترد هستند. در میان شیرینیهای خشک هم برخی از آنها در فر پخته و برخی دیگر در روغن سرخ و به این ترتیب آماده خوردن میشوند. این شیرینی جزو شیرینیهای خشک کردی است و به «ورساق» شهرت دارد و در روغن سرخ میشود. دستور پخت این شیرینی را به روایت سامان گلریز بخوانید.
مقدار کالری شیرینی ورساق کردی
مواد غذایی یادشده در مجموع 2900 کیلوکالری انرژی دارند. در صورت به دست آمدن 40 عدد شیرینی هر یک 72 کیلوکالری انرژی خواهند داشت که البته افزودن پودر قند روی شیرینیها مقدار کالری دریافتی را افزایش میدهد.
همراه این شیرینی
پیشنهاد میکنیم این شیرینی را با چای دارچین یا چای هلدار سرو کنید. اینها بهترین نوشیدنیها در کنار این شیرینیها هستند. البته میتوانید با توجه به ذائقه خود و میهمانهایتان با ورساق چای نعناع هم بنوشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی ورساق کردی :
آرد : 500 گرم - 560 کیلوکالری
شکر : 100 گرم - 400 کیلوکالری
شیر : 1 لیوان - 55 کیلوکالری
تخممرغ : 1 عدد - 100 کیلوکالری
رازیانه : 1/2 قاشق سوپ خوری - 0 کیلوکالری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم - 450 کیلوکالری
مواد لازم برای تهیه مواد داخل شیرینی ورساق کردی :
دارچین : 2 قاشق سوپ خوری - 0 کیلوکالری
هل ساییده شده : 1 قاشق مربا خوری - 0 کیلوکالری
گلاب : 1 قاشق مربا خوری - 0 کیلوکالری
گردوی چرخ شده : 1/2 لیوان - 560 کیلوکالری
شکر : 1 لیوان - 800 کیلوکالری
طـرز تـهـیـه شیرینی ورساق کردی :
ابتدا آرد، نمک، رازیانه و شکر را با هم مخلوط و بعد تخممرغ، شیر و زعفران دمکرده را اضافه کنید و خمیر به دست آمده را خوب ورز دهید. آن قدر ورز دادن را ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد.
برای تهیه مواد داخل شیرینی، دارچین، هل پودر شده، گلاب، گردو و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر آماده شده را با وردنه به صورت ورقهای نازک درآورید و با سر لیوان آن را دایره دایره برش دهید.
با قاشق از مواد داخل شیرینی وسط هر یک از دایرهها بگذارید و آن را ببندید.
روغن را داغ کنید و شیرینیها را در آن سرخ و از روغن خارج کنید و روی حوله یکبار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود. به این ترتیب شیرینی شما آماده خوردن خواهد بود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست