جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
قلقلی هندی | طرز تهیه قلقلی هندی
مواد لازم برای دو نفر
گوشت چرخ کرده = 250 گرم
پیاز متوسط=1 عدد
هویج متوسط=1تا2 عدد
آرد = 5 قاشق غذا خوری
آبگوشت یا شیر یک پیمانه
جعفری خرد شده = 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری
کره = 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و جوزهندی= به میزان لازمچ
تخم مرغ = یک عدد
آرد سوخاری = حدود نصف پیمانه
روغن سرخ کردنی = به میزان لازم
طرزتهیه:
پیاز و هویج رو ریز خرد می کنیم یک قاشق کره رو توری تابه می ریزیم و پیاز و هویج و گوشت رو توش سرخ می کنیم به حدی که گوشت رنگش از قرمز به قهوه ای تغییر کنه و هویج ها هم نرم شوند . مقادیری پودر سیر اضافه کرده که بوی گوشت رو بگیره! مخلوط رو ابکش می کنیم تا کاملا روغنش بره و بعد توی کاسه ی نسبتا بزرگی منتقل می کنیم. ابلیمو و نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری خرد شده رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم با سه قاشق کره باقیمانده توی شیر جوش کوچکی برشتوک درست می کنیم به این ترتیب که کره رو روی حرارت اب می کنیم و ارد رو بهش اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم . حدود 2 الی 4 دقیقه حرارت می دهیم تا بوی خامی ارد گرفته شود و توی روغن سرخ شود. بعد ابگوشت یا شیر رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا جوش بیاد و حسابی غلیظ بشه برشتوک رو به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم این مخلوط رو برای حداقل 3 ساعت توی یخچال می گذاریم تا سفت شود توی کاسه یک تخم مرغ رو می زنیم تا صاف بشه می تونیم یک قاشق اب به تخم مرغ اضافه کنیم توی ظرف گود دیگه ای ارد سوخاری می ریزیم بعد از سه ساعت که مخلوط گوشت حسابی سفت شد شروع می کنیم ازش گلوله های به قطر دو تا دو و نیم سانتی درست می کنیم هر گلوله را اول توی ارد سوخاری بعد توی تخم مرغ بعد توی ارد سوخاری می غلطانیم گلوله ها را حداقل برای نیم ساعت توی یخچال می گذاریم بعد از نیم ساعت توی شیرجوش به ارتفاع 2 تا 3 سانت روغن می ریزیم گلوله ها را سرخ می کنیم (اگر تعداد زیاد رو با هم توی روغن بجوشانید روغن سرد می شود و قلقلی ها خوب سرخ نمی شوند) وقتی قلقلی ها سرخ شد با سس خردل سرو می کنیم سس گوجه فرنگی و خردل و مایونز رو با هم مخلوط کنید
نکات تکمیلی در مورد قلقلی هندیقلقلی هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
قلقلی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست