پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

کونگی مرغ زنجبیلی | طرز تهیه کونگی مرغ زنجبیلی


مواد لازم کونگی مرغ زنجبیلی



فیله مرغ   200 گرم

آب مرغ  1 لیتر

آب  500 میلی لیتر

برنج خام  ½ پیمانه

زنجبیل تازه  یک تکه دو سانتی متری

پیازچه  1 ساقه

پیاز سرخ کرده 1 قاشق غذاخوری

سیر تفت داده شده  2 قاشق مرباخوری

روغن کنجد  1 قاشق مرباخوری

سرکه سفید 1 قاشق مرباخوری

پودر فلفل سفید   به مقدار لازم

نمک  به مقدار لازم

سس سویا  برای سرو


کونگی مرغ زنجبیلی | طرز تهیه کونگی مرغ زنجبیلی

طرز تهیه کونگی مرغ زنجبیلی


    آب مرغ، آب و زنجبیل را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا جوش آید.
     برنج را اضافه کرده، شعله را روی متوسط بگذارید تا مخلوط بجوشد سپس شعله را کم کرده اجازه دهید تا مواد به مدت 45 دقیقه در ظرف در بسته بپزند. هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا برنج ته نگیرد ولی کاملا له شود.
    فیله مرغ را به قطعات 1 سانتی متری خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و به مدت 10 الی 15 دقیقه تا زمانی که مرغ بپزد آن را حرارت دهید.
    سپس سرکه سفید و نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
    غذا را در کاسه های کوچک بریزید و روی آنها پیازچه خرد شده، پیاز سرخ شده (نحوه سرخ کردن پیاز) و سیر تفت داده شده و مقداری روغن کنجد بریزید.
    غذا را می توانید با سس سویا سرو کنید.


کونگی مرغ زنجبیلی | طرز تهیه کونگی مرغ زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد کونگی مرغ زنجبیلی

کونگی مرغ زنجبیلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
کونگی مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کونگی مرغ زنجبیلی ، طرز تهیه کونگی مرغ زنجبیلی