چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

آبگوشت بختیاری | طرز تهیه آبگوشت بختیاری


 مواد لازم برای آبگوشت بختیاری
گوشت گوسفند نیم کیلو با دمبه فراوان
نخود و لوبیا سفید 200 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم
برنج محلی دانه ریز 150 گرم
آبجوش به میزان
سیر 4 حبه

آبگوشت بختیاری | طرز تهیه آبگوشت بختیاری
طرز تهیه آبگوشت بختیاری
 ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات. سیر را اضافه می کنیم و با آب می گذاریم تا بپزد اواسط پخت خبوبات خیس خورده را اصافه کرد و می گذاریم تا با گوشت پهته شود سپس برنج شسته شده را اضافه می کنیم و میگذارین به آرامی پخته شود و به روغن بیفتاد و غلیظ شود سپس از روی حرارت بر می داریم و چند دقیقه می گذاریم تا مواد ته نشین شود ابتدا دنبه ها را جدا کرد ه و له می کنیم سپس آب را جدا و روی دنبه های له شده می ریزیم به طوری که در ظرف ما حیویات و گوشت و برنج بای بماند و آب نداشته باشد سپس آنرا با گ. شت کوب کاملاً له می کنیم تا یکدست و کشدار شود
 

آبگوشت بختیاری | طرز تهیه آبگوشت بختیاری
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بختیاری

آبگوشت بختیاری جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت بختیاری ، طرز تهیه آبگوشت بختیاری