سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا
برگر سینه مرغ | طرز تهیه برگر سینه مرغ
مواد لازم برای برگر سینه مرغ

طرز تهیه برگر سینه مرغ

نکات تکمیلی در مورد برگر سینه مرغ
سینه مرغ :2 عدد، هر کدام حدود 300 گرم
روغن مایع:1/4 پیمانه
سس خردل:3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید:4 قاشق غذاخوری
پودر آویشن:1 قاشق چایخوری
کلم سفید:2 پیمانه، خلالی
پیازچه:3 عدد ساطوری
فلفل دلمه ای رنگی، خلالی:1 عدد
نان همبرگر:4 عدد
نمک و فلفل:به میزان لازم

هر سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنید. در یک کاسه 3 قاشق غذاخوری روغن، 2 قاشق غذاخوری خردل و یک قاشق غذاخوری سرکه و آویشن را با 4/1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. تکه های مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
30 دقیقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقیمانده را با شکر مخلوط کرده و روی مخلوط کلم، فلفل دلمه ای و پیازچه بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط هر طرف مرغ ها را 5 دقیقه سرخ کنید.
تکه های مرغ را روی نان قرار داده و سالاد کلم را روی آن ریخته و سرو کنید.
نکات
1. هرچه تکه های مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر می شوند، بنابراین می توانید آنها را از شب قبل آماده کنید.
2. پیشنهاد می شود که برگر ها را روی ذغال یا در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه گریل کنید.
3. جمعه روز تنبلی است و در روز تنبلی آیا آشپزی می کنند؟ غذایی سریع تر از این سراغ نداشتیم. مرغ را در مایه بخوابانید. به کارهای خود برسید، غذا آماده است.

برگر سینه مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
برگر سینه مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست