سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

مارمالاد هویج | طرزتهیه مارمالاد هویج


مواد لازم برای مارمالاد هویج

هویج 1 کیلو

شکر 1 کیلو

هل 1 قاشق غذاخوری

گلاب نصف فنجان

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری


زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری


مارمالاد هویج | طرزتهیه مارمالاد هویج

 طرز تهیه مارمالاد هویج

ابتدا هویج را شسته و با پوست کن آن را میتراشیم و 2 لیوان آب درون قابلمه ای می ریزیم و آن را اضافه و میگذاریم کاملا پخته شود. سپس زیر شعله را خاموش کرده . کمی که هویج حرارتش را از دست داد . آن را در غذا ساز ریخته و کاملا له می کنیم و مجددا داخل قابلمه ریخته و یکمرتبه شکر را بدان افزوده و می گذاریم تا شکر با حرارت ملایم کاملا در هویج حل شود . در این فاصله پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و به روش بن ماری تهیه می کنیم . بعد از اینکه مارمالاد کاملا قوام پیدا کرد هل و آبلیمو و پودر ژلاتین و زعفران با گلاب را اضافه کرده یک کم به هم می زنیم و شعله را خاموش می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و مصرف می کنیم توجه داشته باشید زعفران در رنگ این مارمالاد نقش اصلی را بازی می کند.

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد هویج

مارمالاد هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مارمالاد هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد هویج ، طرزتهیه مارمالاد هویج