جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کرفس پلو | طرز تهیه کرفس پلو


 مواد لازم برای کرفس پلو 
 
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
پودر لیــمو امانی 1 قاشق مرباخوری
کره محلی 50 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
کرفس پاک کرده 400 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
نمک و فلــفل به میزان لازم
 
 

کرفس پلو | طرز تهیه کرفس پلو
 
 
طرز تهیه کرفس پلو 
 گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می نماییم.
 
گوشت ها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت می دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می دهیم با هم بپزند.
 
برنج خیس کرده را پخته و آبکش می نماییم.
 
از کرفس و گوشت لابه لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می پاشیم.
 
در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می کنیم.
 

کرفس پلو | طرز تهیه کرفس پلو
نکات تکمیلی در مورد کرفس پلو

کرفس پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
کرفس پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کرفس پلو ، طرز تهیه کرفس پلو